Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Groundcovers и Vines >> Content

Bougainvillea Листата Окачен време Доставка

Bougainvillea е буйни , вечнозелени лоза сигнализиране от Мексико и Южна Америка. Тази лоза произвежда светло зелени листа и цветни прицветници цветя на дълги , достигащи лозя и нараства до над 20 метра височина с течение на времето . Листата и цветовете са деликатни , все пак, и да падне с грубо манипулиране. Ако вашият бугенвилии загубили листата си по време на пътуването , се вземат някои мерки, за да го върна за здравето. Site и Sun

Поставете Bougainvillea в подходящо място за най-добри резултати изцеление. Този тропически и субтропически растения изисква светли и топли места за отглеждане , със структура за подкрепа. В Университета на Хавай в Manoa препоръчва пълно слънце цял ден и дневни температури от 75 до 95 градуса F, с нощните температури от 65 градуса F и по-високи.


Почва и Pot
видео < р > Дайте бугенвилии правилната почвена смес и база за възстановяване. Repot завода в 10 - до 15- галон гърне да се свързват корените за изцеление. Използвайте богат, кисела и бързо източване почва . Bougainvillea Производители International препоръчва избягване на торфен мъх за тези растения , като торф става мокър и задушава корени. Използвайте вместо смес от фин , бързо източване почва и органична тор за подкрепа и бърз дренаж.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1019100861.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.