Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Как да направим един Amarylis Rebloom

Големите, величествени Цветята на Amaryllis предоставят атрактивен акцент през зимата и ранната пролет месеца . Обикновено се продават около зимните празници , саксийни беладона са принудени да цъфтят в оранжерии под манипулирани условия. Можете да имитират тези условия в собствения си дом , за да се насладите на Amaryllis цъфти в продължение на много години напред. Не е трудно да се сдобиете с беладона да rebloom , но тя не се грижи и време . Усилието си струва results.Things ви е нужно
Sharp нож
Тор е.
Покажи повече инструкции

1

Свалете дръжка близо до върха на крушка с остър нож , след като всички цъфтеж са избледнели . Не режете листата или нововъзникващи стебла цвете . Това е нормално за SAP да тече от рязан цвят стъбло .

2

Преместете вашите саксийни беладона до наличните най-слънчевият местоположението , за предпочитане оранжерия или южно изложение прозорец. Оплодят месечната централа с течен тор за всякакви цели . Поддържайте почвата влажна постоянно , но не мокра .


3

Размърдайте си беладона отвън, ако е възможно , когато всички опасността от измръзване е минало. Поставете на слънчево място и вода растението дневно. По-стари листа може да умират , но нови ще растат . Нанесете тор с бавно освобождаване, или прилага течен тор на всеки две седмици.

4

Спрете храненето си беладона в края на септември . Донеси го на закрито , преди първата слана . Дръжте целия пот съхранява на студено в гараж или мазе , или в хладилник , ако имате стая. Да не се съхранява в близост до вашите беладона узряване плодове , защото той освобождава газ, който може да увреди развиващите цветя.

5

Започнете да поливате вашите беладона , когато новият разцвет дръжката се появява . Вода старателно първоначално , след това се оставя почвата да изсъхне между поливане . Blooming ще отнеме до осем седмици. Размърдайте си беладона за прозорец с южно изложение , докато тя е в пълен разцвет , а след това се премести в по-ниска осветеност , охладител място за запазване на цъфтеж .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019099595.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.