Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Поддръжка на парцела >> Content

Как да инсталирате Nelson Hose Repair Kit

Nelson произвежда широк асортимент от продукти, които включват напояване маркуч ремонтни комплекти . Ремонт Hose комплекти ви позволяват да се удължи живота на вашия маркуч , така че не е нужно да купувате нов. Нелсън прави продукти , за да поправи повредените теми за маркучи или спукани маркучи. Следната ремонта се основава на комплект за поправка на маркуч скоба , че ремонти течове в един hose.Things ви е нужно
перманентен маркер
Филипс отвертка
X - ACTO нож

Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

Включете маркуча за кратко време да се намери теча и след това изключете водата. Mark точното място с перманентен маркер , да се направи " X " , където се намира мястото на изтичане.

2

Използвайте ножа на X - ACTO да режа чисто през дупката , където се намира мястото на изтичане , рязане на маркуч в две части.


3

Поставете комплекта за ремонт на маркуч скоба между двете парчета , направени от среза. Скобата на маркуча ремонт има дюзи и скоби в двата края . Разхлабете скобата в двата края с отвертка Phillips .

4

Поставете двата края в накрайника на всеки край на скобата за маркуч . Двата края трябва да се избута доколкото в шланговата скоба е възможно . Затегнете скобата за маркуч на двата края с отвертка Phillips .

5

Проверете за течове. Пуснете водата и стартирайте вода през маркуч , като се уверите, маркуча не изтича .


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1019098334.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.