Как да градина в бъчви вино

Вино барела предоставят градинарство пространство за малки градини, дворове , дворове и закрити места. Когато нарязани на половина , цевите са атрактивни саксии , които осигуряват непринуден чар на пейзажа . Напълнете наполовина цевта с качеството на почвата и расте желаните растения в нея , включително и билки , цветя, плодове и дори джудже дърво. Подредете високи цветя в средата на цевта и разливане лозите по ръбовете за добавяне обжалване и цвят и различни височини . Подготовка на цевта за контейнер градина е лесна процедура постига лесно с няколко прости tools.Things ви е нужно
мярка Tape
Мел
ръчен трион
Пробийте
сито
Rocks или счупени глинени съдове (по желание ) е. 4 или 5 тухли
почва
All- цел тор
растителни семена или разсад
дървени колове ( по избор )
градински маркуч
<Бразилски> Покажи повече инструкции
е. 1

Lay вино барел на едната си страна на нивото на земята . Измерете дължината му и марки централната си точка с тебешир . Разширяване на марка да образуват права линия около средата му .

2

Поставете острието на ръчен трион над тебешир линия. Нарежете над линията с твърда ръка , за да видя дулото на две. Базата и горната част на цевта цяло сега ще формират основата за двете половин барел градински саксии .


3

Пробийте 05:56 1/2-inch дренажни отвори през основата на всеки половин барел плантатор . Пробийте една от дупките, през центъра на основата и другите около нея , разположени на равни разстояния един от друг.

4

Измерете и изрежете парче от екрана на окото , за да се поберат върху основата на цевта . Центриране на екрана над основата, точно над дупките , за да помогне на дренаж и предотвратяване на почвата от източване . Алтернативно , разпределени на 2 - инчов - дебел слой от малки скали или счупени глинени съдове парчета над основата на барел плантатор .

5

Преместете цевта до желаното място , където искате да го покажете. Уверете се, че избрания място получава количеството на слънчева светлина , необходима за растенията контейнер, за да процъфтяват. Поставете четири или пет тухли на земята и да устои на половин цевта над тях . Настройка на цевта високо позволява на водата да се оттича навън по-лесно.

6

Попълнете цевта с качествена почва до 5-6 сантиметра от върха. Алтернативно , смесете равни количества от почва , пясък , компост и торфен мъх и се изсипва в контейнера. Също така добавете 1 чаша всички предназначение тор към средата и се разбърква добре с мистрия .

7

Plant желаните семена или разсад в контейнера , след етикета посоки за дълбочина и разстояние . Поставете дървени колове до увивни растения , за да ги подкрепят по време на изкачване . Подсигурете си пипала към кладата с еластични връзки. Вода съда, докато излишните капки влага на отводнителните отвори.

Как да се провери на EVA занижени на A /C

Когато сте проверка на ниската страна на един климатик , вие сте измерване на налягането в своя охладител смукателната линия . Този натиск ви разказва за това как компресора е рисунка на хладилния аге

Περισσότερα >
Как да спечелим една масичка за кафе От Door

С малко зор и въображение , врата да се превърне в масичка за кафе. Масивна врата ядро е най-добре , тъй като ще бъде по-здрави и сте спечелили ' тона са попълнят или скриване на кухия край , сле

Περισσότερα >