Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Home Security & Надзорният Стратегии за безопасност

Въпросът за управлението на дома за сигурност и надежден надзор е едно , че не е далеч от съзнанието на много собственици в днешно време . A система за домашно алармата е първото нещо, което повечето хора биха си помислили , когато става въпрос за осигуряване на имот. Това е една добра идея, но собственикът може да реализира някои други стратегии, за да запази своята собственост и безопасно семейство. Layered сигурност

Един от най-добрите стратегии за домашно сигурност е да имаш дом като лук , вместо на едно яйце . An " лук " дом има няколко слоя на сигурността , а не една единствена система , или " яйце. " Нарушител може лесно да се намери начин около една система за сигурност , но слоеве ще затрудни или дори да го или я възпре , а дори и да предупреди собственика или съседите да се опита за пробив инча Един пример за прост , пластове стратегия за сигурност е да се засади розовите храсти извън заключена , давност и покритие безопасност прозорец.


Поставете се на мястото крадец е.

Идентифициране на области около къщата , които са уязвими за влизане с взлом или съблазнително да престъпниците могат спомогне за повишаване на сигурността . Може да има слепи петна , от които един пътник не е в състояние да видя някой дебнат отвън, растения, които правят добри скривалища или блокират оглед на съседа . Мисля си като един нарушител помага да се установят потенциални входни точки, като неправилно висеше плъзгащи врати, или примамки като ценни предмети , показани в рамките на оглед на един прозорец .

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082177.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.