Как да поправите Drain Tile

Тъй като това се крие под повърхността на периметъра на дома , то е лесно за собствениците на жилища да се пренебрегват значението на изтичане на плочки . Drain плочка е един от главните укрепления на Вашия дом срещу щети на водите . Без източване плочки , водата ще проникне в структурата на мазето си като по този начин го наводнения , или по-лошо , причинявайки щети, които пряко на самата структура. Ето защо е много важно да се ремонтира изтичане плочки , веднага щом забележите вода в мазето си или смени в седименти .
Което ви е нужно
Канализация плочки
Чакъл
Хидроизолация

Цимент
Воден филтър хартия

Инструкции
заменят повредените Drain Tile
1

разкрие плочки за източване в района, където повреда става очевидна . Ако има наводнение или просмукване в мазето си , а след това увреждането на плочката за източване трябва да бъде наблизо върху плочката източване срещу стената. Може да се наложи тежко оборудване , за да изкопае плочки за източване в зависимост от това колко дълбока е тя и колко е трудно на земята е около основите си .

2

Clear далеч чакъл слой , който покрива плочката за източване и долен . Запази това чакъл , тъй като може лесно да се използва повторно , след като завършите източване ремонт плочки ( просто се уверете, че имате допълнително, за да замести всеки , който се загуби или да се смесва с утайката ) . Световния съюз 3

Премахване на повредената част на изтичане плочки от ръба на долния им край . Тази стъпка може да се наложи да скъсат пломбите в двата края на тръбата , за да я извадите за ремонт. Възможно е да изрежете част от тръбата на няколко сантиметра от съвместно , така че могат да бъдат повторно съшива -късно.

4

Сменете повредената източване плочката с нова източване плочки . Много е важно да се гарантира , че имате подходящ размер за източване плочката преди да започнете ремонт. Вземете измервания на съществуващото изтичане на плочката , преди да закупите подмяна плочки .

5

Възстановяване на плочката източване с чакъл и седимент ви предварително отстранени. Важно е да се помни и да се замени системата за филтриране на вода на дъното на плочката за източване да се гарантира, седимент не проникне в самата плочка за източване.

My Ice Maker е заседнал в изтласкване Mode

С лед машина е заседнал на режим на изтласкване , лед архивира във фризера дали или не ви е необходимо. Това отнема ценно пространство фризер и отпадъци вода. Отстраняване на проблема сами , за да вър

Περισσότερα >
Как да се запечата Paper & Card Stock върху дървена маса

декориране обикновена дървена маса с хартия и картон, е чудесен начин да донесе нов живот на една стара мебел . Използвайте основните Scrapbooking колажи и техники, за да създадете собствен дизайн на

Περισσότερα >