Как да поправите дъжд Улуци

дъжд улуци са една от защита на Вашия дом срещу структурни щети както на фасадата , както и на фондацията. Ако вашите дъжд улуци започват да се провали , тогава целостта на структурата на Вашия дом може да се превърне нарушена . Възможно е да поправите дъжд улуци от себе си, ако имате право оборудване и правилното направи-си -сам ноу- хау.
Което ви е нужно
Стълба
Tools

Silicone или подобен уплътнител

Инструкции
1 <р> Намерете щети за първи път от това и визуален и практически изпит по улуците дъжд . Огледайте улуците , за да видите дали има забележителни точки на слабост или като резултат от увреждане на пункция или от теглото на мърсотия . Налейте вода в канавката , както добре. Ако водата не се пристъпи директно към канализационната тръба то не е правилно наклонени по-дълго.

2 <р> Plug -големите дупки в покрива си с помощта на покриви цимент и ламарина . Просто поставете метал директно върху щетите и използват покривната цимента да си я осигурят на място. Бъдете сигурни, за да осигури достатъчно покритие за печат метал при запазване на цимента плавно да се разреши продължаването на водния поток . Световния съюз 3 <р> Използвайте силикон силикон за включване на по-малки дупки в коритата . Стрес фрактури са идеални кандидати за ремонти силикон силикон .

4 <р> Сменете възрастните дъжд улуци с нови такива , в случай че те се окажат непоправимо . PVC улуци са придобили популярност , защото на тяхната трайност, като има безшевни улуци .

5

Сменете структурни опори , където и да се появи , за да бъде неуспешен. Скоби , че не са в състояние не ще подкрепят лек наклон , за да остане на вода се движат в канавките . Те също така ще се окажете дърпа улуците ясно на разстояние от стените , ако стане твърде слаб.