Как да инсталирате Drain Tile

<р> Drain плочка е един от най-важните защитни сили на Вашия дом срещу щети на водите . Канализация плочки в съчетание с вашата фондация цимент долния канали водата от вашата фондация, за да се предотврати проникването в мазето през пукнатини в конструкцията. Вашият дом вече ще дойде с някаква форма на система за отводняване плочки, но винаги можете да изберете да инсталирате актуализирана система за източване плочки , ако искате да обновите .
Което ви е нужно
Канализация плочки
Цимент <Бразилски> Хидроизолация

Чакъл
Тежки оборудване

Инструкции
1 <р> Изкопайте ров около вашия дом . Това се прави най-ефективно използване на тежка техника , но лопати и мотики също могат да си свършат работата . Само не забравяйте , че на изкопа трябва да отиде до основата на основите си и по долното поле (което е част от бетон, който се простира от основата на фундамента ) .

2 <р> Копаем малко по -дълбоко разрез по ръба на долната лента , достатъчно, за да се настанят плочки за източване. Drain плочки обикновено е с диаметър четири -инчов , така че имайте това измерение в ума, като зададете източване плочки окоп . Световния съюз 3 <р> Place филтрация хартия или подобен воден филтър продукт в основата на на канализационна тръба изкопа . Хартията за филтриране ще предотврати утайка от въвеждане и запушване плочки за източване.

4

, определени участъци на изтичане на плочки по краищата на долната лента в окопа и на върха на филтрация хартията. Запечатайте ставите и за да се предотврати изтичане на използване на подходящ уплътнителя ( PVC тръби се използват епоксидни , например) .

5

Fill окопа на върха на плочката за източване с поне шест инча от измити чакъл. Чакълът помага канал водата към канализационната тръба и да се избегне изграждането на около ръба на фондацията.

6

Re - покриване на чакъл и източване инсталация плочки с изместен земята.
<Бразилски>