Как да използваме вентилира Сушилки без външна Vents

Не винаги е лесно да се намери място, където да излее сушилнята . Ако живеете в апартамент или мазе , може да нямат достъп до външна стена, за да стартирате чрез отдушник . С закрит отдушник , можете да отдушник сушилнята в дома ви. Отворът използва капан пълна с вода , за да помогне да събира бездомни мъх . Като допълнителен бонус , топлината и влагата , създаден от сушилнята ще ви помогне да направите дома си по- комфортно през зимата. Нещата ще трябва
Flat - отвертка
Vent маркуч
маркуч скоба
вътрешен отдушник

Покажи повече инструкции

1

Поставете скоба за маркуч около единия край на маркуча отдушник . Плъзнете края на маркуча за обезвъздушаване на изхода на изпускателната тръба на гърба на сушилнята . Дръж маркуча и така стяга маркуча е между скобата и изхода на изпускателната тръба . Затегнете скобата с плоска глава на отвертка , докато маркучът е здраво прикрепена към изхода .

2

Поставете скоба на другия край на маркуча. Преместете маркуча върху входа на горната част на вътрешния отвор . Дръж маркуча, го стяга в позиция и затегнете скобата .


3

Поставете основата на вътрешния отдушника в близост до сушилнята , в позиция, където той ще трябва безпрепятствено движение на въздуха и няма да бъде изритан или преобръщането им .

4

Изсипете един или два сантиметра вода в основата на отдушника . Водата ще помогне за улов на малки частици от мъх , поддържането им от въздуха и изключване на вашите мебели .

5

Поставете върха на вътрешния отдушника на базата. Изравнете пластинките заключващите и натиснете надолу върха , докато щракне на място .

Миялна машина течове от изпридащата ос

Ако сте забелязали течове , идващи изпод Вашата съдомиялна машина , може да имат теч от един от основните компоненти , свързани към задвижващия вал . Моторът вашата миялна машина използва върти перкит

Περισσότερα >
Как да направим един рога Настолна лампа

Ако имате колекция от еленови рога , можете да направите една хубава маса лампа от тях. Не е необходимо действително да стреля елени да получат рога , един от двамата. Много рогати животни Слоу старит

Περισσότερα >