Как да се източва водата от Broken пералната машина с Burning Rubber Smell

Пералня ден е тук . Шайбата е избиване заедно с пълно натоварване на пране , когато внезапно ви миризма каучук изгаряне . След това шайбата достигне цикъл източване - и нищо не се случва . Disaster е ударила в пералното помещение . Сега трябва да се отцеди сапунената вода от пералнята , преди да можете да проверите първо очевидно заподозрения , на колана. Най-простото решение изисква градински маркуч за източване на водата от пералнята . Нещата ще трябва
градински маркуч
Bucket MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Завъртете шайбата и я изключете .

2 <стр.> Разширяване на градински маркуч от крана навън, през прозореца и в шайбата . Натиснете го по целия път до дъното на шайбата .


3

Завъртете водата в продължение на една минута , точно докато водата се влива в шайбата . Изключете го и откачите маркуча от крана . Водата се оставя да се източи в цветните лехи или върху тревата.

4

Махнете wet облекло . Продължи източване на постоянната вода от пералнята . Източване на водата може да отнеме един час или повече, в зависимост от размера на градинския маркуч и капката , или разстоянието между нивото на шайбата и на другия край на маркуча.

5

Издърпайте шайбата от стената . Завъртете кранчетата за топла и студена вода на разстояние , след което отделете маркучите . Вземи маркуча за източване от дренажната тръба и поставете края в кофа за източване на останалата част от водата от помпата .

6

Проверете колан шайбата е . Ако коланът е счупена или помпата е замръзнал , извадете и сменете счупената част или да се обадите на техник уред .

7

Вземете мокрите дрехи в пералнята да rewash и подсушете ги .
<Бразилски>


Какво причинява Браун Streaks Облекла от Cabrio перална машина

? The Cabrio пералната машина е произведена от Whirlpool АД и предлага енергийно ефективни функции, като например по-малко вода и потреблението на енергия , автоматично скоростта на центрофугиране и к

Περισσότερα >
Как да си направим DIY Butcher Block

A традиционна дървена касапин блок, направен от парчета дърво, ламинирани заедно , добавя практичен, домашен докосване до модерната кухня . Butcher блок направен с краищата на дървените блокчета като

Περισσότερα >