Как да се замени Лагери в Frigidaire Stacked Washer

A подреждат една върху друга Frigidaire перална машина ви позволява да има пералня и сушилня , дори когато пространството е твърде ограничен, за двете уреди за почивка рамо до рамо . Сушилнята поставя на върха на шайбата , използващи височина вместо на ширина. Както при всяка друга перална машина, лагерите могат да станат износени и се нуждаят от подмяна след години на употреба. За щастие , с малко знания и няколко инструменти , можете да замените сами лагерите. Винаги проверявайте с подреждат една върху друга гаранция перална машина , преди да пристъпите всякакви ремонти . Ремонт на пералната машина без одобрен сервизен техник може да анулира нейната гаранция. Нещата ще трябва
Филипс главата отвертка
Utility нож
Socket гаечен ключ
Wood
лубрикант
Хартиени кърпи
Tub носещи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Изключете подреждат една върху друга пералня и сушилня комбо от контакта на стената . Изгасете водопроводите , след това извадете водни маркучи . Намерете винтовете зад пералня със сушилня комбо , които придават на двата блока заедно. Премахнете тези винтове с отвертка Phillips .

2

Повдигнете сушилнята внимателно изключване на пералната машина и го оставете настрана. Сушилнята е тежка и може да се нуждае от помощ за да го движи безопасно от върха на пералната машина.


3

Развийте винтовете държи няколко топ и задни панели на гърба на шайбата с отвертка Phillips . Извадете теглото намира на гърба на барабана , като разхлабите винтовете и го плъзнете навън.

4

Slip задвижващия ремък внимателно и го определя от пътя . Използвайте нож за рязане на тел вратовръзка закрепване на мотора Whiles заедно. Изключете двигателя и нека жиците висят надолу към дъното на шайбата .

5

Намерете четирите болта , които придържат двигателя и да ги премахнете с гаечен ключ . Внимателно вдигнете мотора разхлабена от кабинета и се установява на страната . Откриване изтичане капана на каучук , който обикновено е в дясно. Разхлабете винта осигуряване на капана и да го премахнете от шайбата .

6

Намерете пръстените предсрочните които придържат сензора за нивото на водата за миене . Приложете натиск на предсрочните пръстени , докато те разхлабят хватката си върху сензора за нивото на водата и можете да зададете този датчик към страната . Внимателно издърпайте маркуча за преминаване на нивото на водата на разстояние .

7

Изключете конекторите , които са прикрепени към платката за управление на мотора. Изключете конектора, който е приложен към мотора на помпата . Отстранете винтовете , които държат контрола мотор дъската и помпа двигател на място. Преместете борда и двигателя от корпуса на устройството за миене .

8

Press в в разделите на заключване да освободи шокови щифтове . Плъзнете щифтовете от ваната за миене и премахване на трусовете . Поставете парчета дърво под барабана да издържи теглото на барабана . Изключете вани , считано от горната част на външния резервоар .

9

Извадете лепилото близо до уплътнението на предния панел , като внимателно го бракуване с нож . Лосто притежателят клип на разстояние . Барабан за миене на предприятието ще виси от набор от извори.

10

Махни притежателите на клип за закрепване на барабана да изворите . Повдигнете единия ъгъл на барабана нагоре и към центъра , преди да спуснете барабана. Това ще изключете пролетта рамката от барабана . Повторете тази на другия ъгъл на барабана. Нека барабана останалата част на дървата подкрепя .

11

Извадете барабана от задната част на шкафа. Миене на кабинета на Frigidaire трябва да е празен . Поставете барабана лицето първо на едно одеало разстила на пода .

12

Отстранете винтовете , които държат барабаните две половини заедно. Издърпайте горната половина на разстояние от долната половина и в непосредствена близост един до друг. Отстранете вътрешната ваната от външния барабана , като го повдигнете нагоре и навън .

13

Насища болта осигуряване на стария лагер на вътрешната ваната с лубрикант. След няколко минути са минали , премахване на лагера с гаечен ключ . Избършете вътрешната ваната чисти с хартиени кърпи. Поставете новата вана лагер във вътрешната ваната. Натиснете лагер на мястото , докато тя се изравни с ваната.

14

Сглобете подредени Frigidaire шайбата .

Каква е разликата между твърда Сушилня Vent и Flexible Сушилня Vent

? Подценяваме важността на сушилня отвори може да бъде проблем . Маломерните , извити или дълги цепнатини направят сешоар работят по-усилено и да увеличат енергийната сметката си . Използването на неп

Περισσότερα >
Как да си направим Easy Step Stool

Налице е почти нищо в къщата чак толкова удобен като стъпка табуретка , особено в кухнята, за да достигне в тези високи шкафове. Като допълнително височината прави задачи както по-лесно и по-безопасни

Περισσότερα >