Как да отстранявате Walk - в Freezer С Fan Това не е бягане

Разходка в фризери позволят съхранението на големи количества замразени обекти . Разходка в фризери използват фенове по време на цикъл на размразяване , за да се запази кондензаторни единици от замръзване , когато ледът се топи над тях . Ако феновете не са на работа, функцията за размразяване системата ще се провали. Преди да се обадите хладилник техник да определи своя разходка с фризер , можете да отстраните проблем с вентилатор, който не работи по своему. Нещата ще трябва
мултиметър
Phillips или плоска глава на отвертка

Покажи повече инструкции

1

Виж за замразяване на изпарител намотка , ако температурите са над 20 градуса , което е, когато вентилаторът е трябвало да се качи на и предотвратяване на вода от повторното замразяване . Ако има замразяване, ключа за контрол на вентилатора колоездене може да бъде счупен.

2

Изключете захранването на вашата разходка с фризер , и го извадете . Неспазването на това изискване може да доведе до токов удар по време на отстраняване на неизправности.


3

Разглеждане на връзките, от двигателите на вентилатора до ключа таймер и мотори . Виж за видими повреди като сълзи или искрене .

4

Изключете мотора кабелите на вентилатора , използвайки вашите отвертки . Определете вашата мултицет да се тества за ома съпротивление и постави сондите на мотора терминалите . Ако получите нула четене с никаква активност , мотора може да бъде късо .

5

Огледайте времето превключвателите да гарантира, че те са в отворено положение . Когато термостатът достигне зададената температура , превключвателят трябва да се затвори и да сигнализира на вентилатора да работи.

6

Проверете термостата за приемственост , както се осъществява в Стъпка 4 . Ако термостата има късо съединение , той печели ' т да бъде в състояние да сигнализира феновете да светне.

Добри начини за използване на микровълни

Микровълновата е станал -трябва да има кухненски уред за заети собствениците на жилища , които се радват на удобството на бързо приготвяне на замразени ястия или претопляне вчерашното готвене . Въпрек

Περισσότερα >
Как да се изгради един Milk Crate Bed Frame

Когато търсите за един гениален начин да се създаде уникален легло рамка , защо търсите само от витрина на витрина ? Можете да намерите това , което наистина трябва зад магазина . Запитване ако можете

Περισσότερα >