Home & Garden >> у дома градина >> Home Appliances >> Хладилници >> Content

Как ли дозатора на Хладилник Работа

? Ледогенератори са прогресирали от обикновени пластмасови и метални тави за автоматичните ледогенератори , че не само замразяване на леда , като прилежно оформени кубчета , но ги освобождават с натискането на един бутон. Вградени във вода и лед опаковки са популярен вариант на разположение на повечето модели хладилници . Намира се в предната част на вратата на фризера , те позволяват почти незабавен достъп до лед или вода. Ice Maker

За да се разбере как пистолета върху хладилник работи, на първо място е необходимо да се разбере как работи машина лед. Ледогенератори се намират във фризера и са свързани с постоянна линия вода. За да направите лед, производител на лед води до освобождаване на клапан, който позволява на водата да се запълни тавата лед. Това обикновено отнема между седем и 10 секунди, за да се запълни тавата , според Клиника сайта на Repair . Когато тавата се пълни , клапанът е затворен , и вода замръзва . A термостат следи температурата на водата.


Публикува балоните

Първата стъпка в пътешествието на лед дозатора е , когато е освободен от тавата лед . След като водата достигне температура от около 12 F , ледени кубчета се освобождават от тавата в бен -долу . За освобождаване на леда , тавата всъщност загрява малко. При някои модели , пръчки вътре всяко кубче лед загряване - това формира отличителни кубчета с издълбани центрове. В други модели , нагревател върти под тавата лед, за да се отпуснеш на леда. След това , ледът пада в кофата за боклук , където той остава замразен , докато тя пътува за определяне на разпределителя . A пълен бин предизвиква тел, която предпазва производител на лед от запълване с вода, докато е необходимо повече лед.

От:http://bulgarian.98905.com/home-appliances/refrigerators/1019055196.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.