Как да запазим пещта Кондензацията Vent От Замразяване

A замразени във вентилационната тръба може да се пръсне или може просто да блокира освобождаването кондензат ; така или иначе , може да предизвика пещ да затвори или неизправност. В идеалния случай , вашата пещ трябва да бъде разположена в пространството с контролиран климат , който остава около стайна температура. Пещи в неотопляеми площи трябва да бъдат защитени от ниски температури през зимата . Ако температурата в местоположението си пещ на спадове под 32 градуса по Фаренхайт , трябва да се изолират на конденз във вентилационната тръба с топлина кабел. Нещата ще трябва
Self - регулиране на 3 - до 6 - вата , 120 волта , 40F , екранирани водоустойчив топлина лента
Ножици
Tape
капачка на MarketBook.bg Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Тичам достатъчно хлабина да се удължи кабела на топлина от най-близкия контакт с произхода на конденз във вентилационната тръба е в задната част на пещта.

2

Пусни кабела на топлина по протежение на средата на гърба на кондензат капан на пещта . Започнете от най-отдалечената точка от контакта така , че кабелът на топлина тече обратно към точката му на произход. Ако пещ не разполага с топлина капан , преминете към стъпка 5 .


3

Задръжте центриран топлина кабела на място с една ръка. Увийте кабела на топлина три до четири пъти по целия кондензат капана и центриран топлина кабела на редовни интервали от време.

4

Закрепете кабела на топлина в място с кабелни връзки или за полагане на лента , предоставени от Manfacturer топлинната кабела .

5

Увийте оставащата дължина на топлина кабела около дължината на кондензат във вентилационната тръба . Направете едно увийте всеки крак или така. Закрепете кабела, топлина , както и да отидете.

6

Отрежете края на кабела на топлина.

7

Поставете капачка над срез на кабела . <Бразилски>

Как да се замени една врата Gasket на Frigidaire

уплътнението на вратата на вашия Frigidaire хладилник е една от най- важните части за поддържане на температурата във вътрешността на уреда. Уплътнението е инсталиран около периметъра на вратата , и к

Περισσότερα >
Как да направим картон Мебели

Как да направим картон Мебели . Въпреки очевидната нетрайност картон , можете да направите картон мебел, която може да издържи теглото на човек, също толкова лесно като дърво или пластмаса , ако изпол

Περισσότερα >