Как да се свържете с изтегляне надолу Печки

Когато инсталирате и свържете изтегляне надолу печка , тя елиминира необходимостта за абсорбатор . Когато е включена , вентилационната система издърпва парата и дима създаден надолу в нея с вентилатор . Тези видове печки са подходящи за монтаж на стена или на остров, толкова дълго, тъй като нищо не е в начина на вентилационната система . Проверете местните разпоредби за строителство код за ел.инсталация за да се уверите , че вашата инсталация в съответствие с правилата във вашия район . Нещата ще трябва
Tape мярка
Pencil
Long удължител
Пробийте
Drill бит, установен
Jigsaw
Level
дървени подложки
Филипс отвертка <Бразилски> Замажете
пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете прекъсвача за захранването кухня .

2

Измерете плота за размерите трябва да се намали , като се използва лента мярка . Отбележи измерванията с помощта на молив. Пробийте дупка в стартера плота да позволи вкарване на острието на мозайката .


3

Поставете острието от пъзела в стартера дупка. Нарежете далеч материала да се направи отвор за изтегляне надолу печката. Проверете нивото на плота , като се използва ниво на строителя . Ако плота не е ниво , поставете клинове под него , колкото е необходимо , за да го направят ниво . Шайбите трябва да мине между плота и основата кабинет .

4

Инсталирайте изтегляне надолу печката в отвора. Затегнете скрепителните елементи от долната страна на плота , за да осигури на печката. Пробийте дупки отстрани на печката изтегляне надолу , както е необходимо , за да инсталирате на контролния панел , с помощта на бормашина и свредло .

5

Затегнете винтовете на контролния панел, за да си я осигурят на място. Свържете електрическите проводници към изтегляне надолу печката. Червени или черни жици са горещи , и бял или сив проводник е неутрално . Връзката на земята винаги ще бъде зелен или гола жица. Инсталирайте телени ядки върху снадките на тел , след като ги свърже в зависимост от цвета .

6

Уплътнете краищата на изтегляне надолу печката , като се използва силикон и пистолет . Това ще предотврати всякакви разлети течности от класирането им на контролния панел или под изтегляне надолу печката. Свържете отдушника на печката до изходния вентилационен отвор и затегнете скобата с отвертка Phillips . Включете прекъсвача на кухня верига нататък.

Cube Crush е заседнал на My Whirlpool Хладилник

Функцията за смачкване на вашия Whirlpool хладилник смила ледени кубчета , съхранявани в кофата за съхранение на лед и освободи натрошен лед през лед дозатора , който се намира в предната част на хлад

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка Toy

Потърсете в интернет и ще намерите много планове за вземане на детски играчки пейки и кутии за играчки . Проблемът с повечето от тези проекти е, че трябва да бъде дърводелец да ги изгради . Този проек

Περισσότερα >