Как да използваме UB1832FX Eurorack Mixer

The UB1832FX Eurorack е преустановена 18 - вход аудио смесителен пулт , който е произведен от Behringer . Компонентът е обикновено се използва в малки звукозаписни студия и от звукови инженери при изпълнения на живо . Предимства на UB1832FX Eurorack включват вграден микрофон предусилватели , така че няма допълнителен сигнал тласък е нужен , за да свържете микрофон . Интуитивният и ясно обозначени контроли ви позволяват да използвате миксера веднага с минимална кривата на обучение . Нещата ще трябва
Електрически музикални инструменти
Микрофони
XLR 3 -пинови аудио кабели
RCA тип стерео кабели
2 Усилватели
Digital или аналогова техника запис
Headphones <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Изключете powerr кабел UB1832FX Eurorack от контакта на стената .

2

Кука музикални инструменти, като например електрическа китара или клавиатура към входовете на върха на UB1832FX . Наем 3

Connect микрофони към входовете с надпис " MIC " използване на 3 -пинови XLR кабели. Миксерът може да побере до 14 входа, включително микрофони и инструменти.

4

Включете усилвателите в " LINE OUT " жакове на UB1832FX използвате приложения с усилвателите кабели. Обърнете внимание на левия и десния канал за усилвател връзки.

5

Свържете записващо устройство , ако е необходимо , на " REC OUT " жакове на UB1832FX използвайки аудио кабели CA- тип. Червен кабел Запалителната свързва с десен аудио жак . Бяла се свързва с ляво.

6

Включете захранващия кабел на миксер , както и оборудването, да се свърже с компонента.

7

Използвайте ключа за маршрутизация и фейдъра копче за контрол за всеки вход , за да добавите инструмент или микрофон към сместа . Тези бутони са подредени в редици на предния панел на миксера . Всеки ред на контрола настройва качеството на звука на входа на инструмент или микрофон свързан в горната част на реда.

8

Дръжте под око на LED панела за всеки вход . Червените светодиоди показват, звукът е стреляйки и може да се изкриви . Dial по печалба и контрола плъзгач за този вход за предотвратяване стреляйки звука.

9

Преместете контрола слайд в долната част на конзолата за всеки вход , за да увеличите или намалите честотата отговор на този вход .

10

Регулирайте плъзгачите на еквалайзера на 9-бандов от дясната страна на миксер конзолата да извайвам аудио микс от всички комбинирани входове , като например китари, клавири и микрофони .
<Бразилски> 11

включете в един набор от слушалки към жака за слушалки, за да наблюдава микса като направите настройки с помощта на контролите .

12

Активирайте записващото устройство , свързано към REC OUT жаковете на миксера да записвате готовия аудио микс. Следвайте процедурите за вашето специално записващо устройство , като например цифров рекордер или касетофон.

My GE Deluxe 30 - инчов Фурна не работят, но на бройлери Works

General Electric е 30 - инчов електрическа луксозна гама има разнообразие от електрически връзки, които могат да станат дефектна и предотвратяване на фурната да работи ефективно. В някои случаи , брой

Περισσότερα >
Дървени изпражнения Проекти

Дървени столове ще добави декоративен акцент към всеки дом или детска площадка . Има много начини , за да украсят едно столче , които могат да бъдат съобразени с предназначението му . Помислете за боя

Περισσότερα >