Как да инсталирате Start Relay Overload Protector на Кенмор Freezer

защита от претоварване Началната реле на Кенмор фризер позволява устройството да дръпне в големи количества енергия , като например когато компресорът ритници върху , без издуване верига . Инсталиране на защита от претоварване начало реле на Кенмор фризер позволява уреда да работи ефективно и безопасно. Както и при всеки друг вид на електрически проект , внимавайте при извършване на тази операция. Нещата ще трябва
Започнете реле
отвертки
тел за отстраняване на бои
150K Ohm резистор
4 алигатор клипове
два 10 - инчови дължини на тел MarketBook.bg: Покажи повече Инструкции

1

Изключете фризера Кенмор , и да го преместите , така че можете да получите достъп до задната част на уреда.

2

Отстранете задния панел за достъп на фризера с отвертка или шестнадесетичен главата отвертка , както е необходимо .


3

Mount новата покровител реле в пространството на фризер шасито. Като цяло , релетата са пуснати на фризер шасито близо до мотора на компресора. Проверете ръководството за вашата конкретна Кенмор фризер модел. Relay протектори обикновено са 2 по 3 инча и правоъгълна или квадратна по размер. Тя може или клип в шасито или да се закрепват с винтове .

4

Освобождаване от отговорност на кондензатор преди докосване на терминалите . Свържете две дължини на тел, за да алигатор клипове на всеки край . Стегнете алигатор клип във всеки край на кабелите от двете страни на 150K Ohm резистор . Прикрепете свободните алигатор клипове в края на проводниците към клемите на кондензатор и изчакайте около 30 секунди. Изключете клиповете и оставете настрана .

5

Свържете проводниците от кондензатор на две основни старт релейни терминали. Проводниците могат да обгърне тип винт терминали или може да се наложи да бъде поставена в отвора на терминал. Във всеки случай , да се използва чифт тел за отстраняване на бои , за да премахнете последния половин инч или така на кабели от проводниците кондензатор , ако не е вече отстранен .

6

Свържете кондензатор фен двигателя към на реле . Свържете един от проводниците на мотора терминални към третия терминал на стартовата реле. Този терминал обикновено се компенсира от първите два терминала. Свържете втори терминал жица от двигателя на вентилатора на първия терминал на релето.

7

Включете във фризера Кенмор да удостовери, че започва компресора и устройството започва охлаждане . Ако това не стане, извадете го и проверете вашите кабелни връзки . Когато фризера се работи правилно , сменете сервизният панел и закрепете с винтовете.

Климатроник Vs. Стартиране на AC Fan

Това е лесно да се разбере това, което един климатик е трябвало да се направи, но понякога знаят какво всяка функция няма да получите сложно. Режим на вентилатора и превключвателите са един такъв прим

Περισσότερα >
DIY статив Camp Stool

Компактен, лек и удобен да се създаде почти навсякъде , статив лагер стол е идеалното място да се вземат къмпинг , риболов или го удобен в градинска барака . Тя също е доста бърз, прост част от обзаве

Περισσότερα >