Как да се определи един Ice Maker Когато Айс Стикс в горната

Лед опаковки и ледогенератори работят най-добре , когато те се използват редовно . Ако ги използват по-малко от веднъж седмично , вие сте по- вероятно да се сблъска заседнат лед. След прекъсване на захранването , ледогенератори може да не работят за определен период от време . Ако лед кошчето е празно , вие ще усетите закъснение , докато устройството прави нов лед. В противен случай , повечето сабо трябва да отнеме няколко минути, за да изчистите. Редовната поддръжка може да изсече върху бъдещото остана лед. Нещата ще трябва
пластмасова лъжица или шпатула MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Уверете се, че лед дозатор не е заключен , ако вашият модел има функция за заключване . Това не позволява на устройството да функционира , така че това може да изглежда като ледът е заял . Ако не сте сигурни , ако вашата машина за лед има функция за заключване или как да го освободи , се консултирайте с вашия хладилник ръководството за потребителя . Обикновено , когато натиснете бутона, за да заключите или отключите мейкъра лед.

2

Тествайте лед мейкър на двете смачкани и настройка кубче лед. Ако обикновено го използвате на натрошен , парче от натрошен лед , може да се залепи в улея . Това може да го направи да изглежда като вашата машина за лед е заял . Я изпълняват на куб за няколко секунди, трябва да изчистите задръстването .


3

Отворете вратата на фризера . Придържайте пластмасова лъжица или шпатула надолу по улея лед , за да се види дали всичко се чувства като тя е запушена. Ако имате сладко лед на върха , може да сте в състояние да го види. Издърпайте патронника на лед от горния край на улея с лъжицата . Тествайте вашата машина за лед . Премахване остана лед трябва да решите проблема си.

4

Проверете лед кошчето , ако вашата машина за лед все още изглежда остана . Ако ледът в кофата за боклук е запушена , лед няма да излезе , вземащ лед , когато натиснете бутона или лоста. Разклатете кофата за боклук да се разпадне буци лед и остана тества машината отново.

5

Изпразнете лед боклук в мивката , ако кубчета не се разпадат . Позволете фризера 24 часа за да направят нова партида от лед и тестват вашата машина за лед отново. С чиста улей и кубове, които не се залепват заедно , вашата машина за лед трябва да функционира правилно .

Как да се замени една KitchenAid Superba съдомиялната Отопление Element

Нагревателят вътре в дъното на KitchenAid съдомиялна евентуално може да изгори . Частта трябва да бъде подменен преди измиване и сухи цикли ще работят правилно, за да почистите вашите ястия. Промяна н

Περισσότερα >
Как да се отървем от Fisheye Когато пребоядисване на мебели

Fisheye е повърхностен недостатък с размерите на грахово зърно . Това се случва, когато едно ново покритие не може да се придържат към повърхността , защото на замърсяване. Основният виновник причиняв

Περισσότερα >