Лентов транспортьор заплитания Инструкции

Транспортни ленти са примки от материали , които се въртят около една система макара и за превоз на стоки от едно място на друго . Коланите са изработени от комбинация от текстил , гума, пластмаса и подкрепления стоманена корда . Цепене е процедура, която се присъединява към две отрязани краища на лентов транспортьор, по време на нова инсталация , редовна поддръжка или ремонт. Вулканизирано заплитания създава колан присъединят използване на топлина и химикали , но се изисква професионален съвет. Нещата ще трябва
Вулканизиращо специалист
Conveyor производител колан операционна ръчни
гумени ръкавици
Гащеризони
Защита на очите
Splice комплект от производителя на колан
Работна маса
Скоби
Chalk
Knife
опъване инструмент
квадратен
Belt цепеняк Carpenter е. Ротари четка
четка Hand
Rubber решение
Rubber цимент
Малет
Vulcanizer

Покажи повече инструкции

1

Изключете системата на конвейерна лента и изключете захранването. Прегледайте спецификациите на лентовия транспортьор в ръководстото за експлоатация на производителя . Освободете транспортната лента от системата на ролка , съгласно инструкциите на производителя.

2

планирането на процедура за снаждане . Решете колко от колана завършва нужди да бъдат отрязани , за да създадете чиста снаждане . Настройка на работната маса . Поставете колана на масата . Оставете колана краища, за да се припокриват целия планиран дължината на снаждане .


3

Маркиране на осовата линия на всеки край на лентата с помощта на тебешир . Начертайте базовата линия под прав ъгъл към централната линия на три метра от края на снаждане . Стегнете всеки край на лентата на работна маса с единия крак по протежение на колана от перпендикулярната линия. Уверете се, че централните линии на всеки край са подравнени точно.

4

Използвайте ножа, за да се направи вертикален разрез през горната гума корицата на горния край на колана на стоманени пръти . Използвайте инструмента за опъване да свалите капака на каучук. Поставете ножа под капака на каучук , за да помогне на неговото отстраняване . Не режете разхлабения каучука в този момент .

5

Използвайте квадрат на дърводелеца да поставят началото на 45 -градусова линия върху разхлабения гумен капак между края на снадката на осевата линия и вътрешната вертикалата базова линия . Нарежете на каучука по тази линия с цепеняк колан.

6

Повторете стъпка 5 от долната страна на края на колана и двете страни на втория край на колана , докато са изложени на стоманени пръти в двата края . Разхлабената гумени капаци трябва да са годни заедно като едно цяло от двете страни на стоманените пръчки за създаване на снадката . Почистете изложени стоманени пръти с въртящата четка. Sweep праха с четката за ръка. Избягвайте да използвате всяко почистване разтворител.

7

Изравнете стоманени пръти в техния оригинален модел , както е указано от производителя . Запълнете пространствата между пръчките с разтвор на каучук , предоставена в комплекта за снаждане . Оставя се да изсъхне .
Страница 8

Прилагане на цимент от вътрешната страна на гумата обхваща от двете страни на лентата . Сменете завивките през стоманени пръти от двете страни на колана. Докоснете снадката с чук, за да отстраните остатъците от въздух. Оставя се да изсъхне . Използвайте вулканизатора да излекува снадката . Оставете колана в продължение на най -малко осем дни преди да я поставите върху конвейерната система .

Как да се увеличи отрицателни йони

Отрицателните йони са невидими молекули в атмосферата. Според сайта на Web MD , след отрицателните йони се вдишват и достигат кръвта ни , те се смятат за регулиране на нивата на настроение химически с

Περισσότερα >
Как да направим дървен стол, а момиченцето

Имало едно време дървени мебели е често срещано явление в много домове и класни стаи . Въпреки че производителите на детски мебели до голяма степен са заменени дърво с пластмаса като материал на избор

Περισσότερα >