Как да се изолират Извън отдушник на Микровълнова

Вградена microwavevens често са вентилационните системи да изготви миризми храна от дома. Отворът в микровълновата избягва навън през дупка в стената . Правилно изолиране на района около тази дупка е от решаващо значение за поддържане на енергийната ефективност на дома си . Добавената изолация предотвратява студен въздух да проникне във вентилационните отвори или стените , и по този начин във вашия дом. Процесът изисква достъп до пространството зад стена микровълновата . Нещата ще трябва
отвертка или електрическа бормашина
Ръчни ротационен инструмент
висока температура силикон силикон или разширение на пяна спрей
Dust маска
очила
Работни ръкавици
Loose изолация от фибростъкло
шперплат (по избор)
винтове за дърво (по избор)

Покажи повече инструкции

1

Отворете шкафовете над микровълновата и намерете два дълги винта, които проникне през нея и задръжте микровълновата на място. Отстранявайте всеки винт с помощта на бормашина , след това извадете захранващия кабел на микровълновата е от контакта . Хванете двете страни на микровълновата и внимателно я издърпайте навън от стената.

2

Махни монтажна скоба микровълновата е от стената , като премахнете всички винтове с помощта на бормашина . Поставете скобата и винтовете безопасно настрана.


3

Извадете панела за достъп на стената , ако е приложимо , чрез изваждане на винтовете и го повдигнете от стената . Ако не съществува панел , нарязани през стената с помощта на гипсокартон нож или ръчни въртящ инструмент , образуващи правоъгълна форма. Само нарязани достатъчно дълбоко, за да проникне в материала на стената . Извадете панела за стена, за да се разкрие вътрешната страна на стената.

4

Пеер в задната стена кухина и намерете периметъра на външния във вентилационната тръба . Нанесете едно мънисто на висока температура силикон силикон по ръба на отдушника , където той отговаря на дома , за да го изолира от въздуха и проникването на вода . Ако желаете, можете да приложите разширяема пяна спрей вместо силикон .

5

загребе шепа изолацията фибростъкло , тя дърпа освен леко , ако е необходимо . Напълнете изолацията в областта зад микровълновата на мястото на външния отдушник . Продължете да прибавяте повече изолация , докато не останат въздушни междини . Не опаковайте изолацията в плътно , тъй като хлабав изолация предпазва по-добре срещу студените температури.

6

Преинсталиране микровълновата чрез обръщане на предприетите стъпки да я деинсталирате .


<Бразилски>

Как да подмените предния печат на KitchenAid съдомиялни

KitchenAid съдомиялни машини са произведени от Whirlpool , и са предназначени за монтаж под контра - върховете на вашата кухня. Съдомиялните машини са на разположение в бяло, черно и неръждаема стоман

Περισσότερα >
Как да се изгради голям Crate

A голям сандък може да има много цели. Много хора използват каси за кучетата си , независимо дали те са едно кученце или пълен възрастен . Кучета използват тези щайги като миниатюрен дом и място за сп

Περισσότερα >