Как да се замени с нагревател събрание на Whirlpool Electric Сушилня

Whirlpool електрически сушилни работят с отопление единица серпентина тип , монтирани в предната част на мотора на вентилатора . Както бобините излъчват топлина , силите вентилаторни горещ въздух в пране барабана да изсъхне дрехи. Сглобката на нагревател е често едно от първите части до неизправност на сушилня за дрехи , поради честото отоплението и охлаждането на част трае . Когато в крайна сметка изгаря , трябва да подмените нагревател за водовъртежа да работи правилно. Смяна на нагревател елемент се отнема по-малко от час с помощта на основни инструменти. Нещата ще трябва
Screwdrivers MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Издърпайте Водовъртеж напред от стената, за да изключите захранващия кабел .

2 <стр.> Разхлабете винта в скоба, която държи маркуча отдушник към дъното на водовъртежа и потеглям маркуча.


3

Отстранете винтовете провеждане на металната пластина на гърба на водовъртежа да дръпнем напред плоча и постно на страната на уреда под ъгъл. Преместете плоча внимателно, за да се избегне оказване на натиск върху захранващия кабел , който все още е свързан вътре в сушилнята.

4

Отстранете винтовете , държащи правоъгълна нагревател събрание към скобата от лявата страна на Whirlpool интериора , в близост до дъното .

5

Издърпайте нагоре по нагревател сглобяване металната кутия за изключване на елемент вътре от електрическия контакт .

6

Отстранете винта провеждане на нагревателя рулони до дъното на нагревател сглобяване металната кутия . Извадете нагревателя , който се състои от намотки тел , установени в една правоъгълна метална рамка . Вземете тази част с вас до магазина уред за правилното резервната част .

7

Плъзнете новите нагревателни намотки в металната кутия и осигуряване на място с винта извадихте в стъпка 6 . Се инсталира нагревател конвектори само в една посока , така че да го превърне отново и я поставете отново , ако тя не се плъзга в от първия опит .

8

включете в модула на нагревател бобина в гнездата вътре водовъртежа и сигурна страна да скобите отдолу с винтове отстранени в Стъпка 4.

9

Прикрепете капака към задната част на уреда с винтове.

10

Push маркуча за обезвъздушаване върху тръба на дъното на водовъртежа и затегнете винта на скобата .

11

Plug в захранващия кабел и плъзнете Водовъртеж обратно на мястото си .

Как да се определи Freeze Plate малък хладилник на

A малък вентилира плоча се намира на задната или страничната стена на фризера , и отвори в контролата амортисьор . Клапата , когато са отворени , позволява студен въздух, за да премине от фризера в хл

Περισσότερα >
Как да инсталирате плъзгащи Dog Door

Ако искате да инсталирате врата куче за домашен любимец , изрязване на дупка в врата или стена, за да се създаде една врата на кучето може да бъде отнемаща време задача, която потенциално може да нама

Περισσότερα >