Ремонт на педал Singer Шевни машини

Исаак Сингер създава първата педал шевната машина за домашна употреба през 1851 г. Той го въз основа на по-големите индустриални машини. . Първите домашни машини са направени от желязо и поставени в дървени маси . Машината работи с ръчно включване като операторът се придвижва педала или педал напред и назад . Механизмът на машината е педал завъртане на колелата и колан , които след това се превръщат предавките вътре в главата, която се прикрепя към оста на иглата , който се движи нагоре и надолу през тъканта , създавайки бод. Въпреки, че Сингър антични шевни машини се намират в различни състояния на неизправност , внимателни възстановяване на машината може да го върне към нормалното работно състояние след около час . Трудността на този ремонт се предлага в намирането на резервни части и вдигане на тежки желязо. Нещата ще трябва
два чифта клещи
New педал колан
Box катер
Ice мотика
Hammer
Singer масло за шевни машини
голяма плоска глава на отвертка
метилиран кърпа
New колело
две ядки
Washer
2 - инчов болт на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Сменете Belt

1

Издърпайте две краищата на колана, освен оригиналната използва два чифта клещи . Една голяма скоба ги държи заедно. Лосто краищата далеч един от друг чрез издърпване в противоположни посоки.

2

Нахранете нов колан в колелата , така че двата края се срещат в предната част. Издърпайте двата края един до друг, за да се измери къде да отрежете лента. Когато новата лента е плътно , но не прекалено стегнат , марка края , че не разполага с щапелни приложен. Извадете колана и го нарежете на този знак с нож кутия. Можете да откриете нови Сингър колани на уебсайта на Singer компания.


3

Създаване дупка в новия края на колана с помощта на шило за лед и чук. Поставете края на Айс Пик 1/4 инча от края и го блъска с чука , докато тя идва от другата страна.

4

Feed колана върху машината и затваряне на колана чрез натискане скобата през дупката и го огъване с клещи.

5

Преместете педал с крака си да тече колана около най-малко два пъти.


ремонт движещи се части <Бразилски>
6

Drip две или три капки от Singer шевна машина масло върху ставите на ръцете, педал , колела и в трите колкото глава на карфица - размер отвори по протежение на горната част на главата на машината. Преместете всяка част бавно, за да се провери за щети.

7

Избършете всички метални части с денатуриран кърпа, за да премахнете праха , мръсотията и излишната смазка . За да почистите правилно всяка съвместна , отстранете част от машината. Всяка машина част има винт го държите на машинна база Singer . A голям , плосък главата отвертка премахва някои от тези винтове.

8

Сменете всички части, които са сгънати , отчупени или ръждясало отвъд спасяването . Тези стари железни части са трудни за намиране. Може да се наложи да използвате няколко Сингър шевни машини , изградени в рамките на 10 години от всеки друг, за да се консолидира и да се създаде една функционална машина.

9

Отстранете бобината и совалката от корпуса на калерчето. Почистете транспорт и калерче корпуса с денатуриран кърпа. Сменете калерчето и совалката в корпуса . Завъртете колелото, за да свалите игла времето , времето кука и плавно движение совалка. Регулирайте подходящото време чрез затягане на винтовете . За времето кука , регулирайте винта на совалката , докато иглата седи неподвижен център вътре в отвора за куката. За игла времето , регулирайте винта на джолана свързан към капсулата на калерчето , докато иглата седи неподвижен център вътре откриването на совалката .


Сменете колелото

10

Смелете подвити края на нит държи волана на място. Огънатата част достига до оста ; след като тя си отиде , колелото ще гърмя . A ръждясало колело ще трябва внимателно манипулация. Извадете оста с колелото . Е.
11

сравнение с размера на новата колелото на този на стария волана. Ако новото колело не съвпада защото главината е твърде малък , използвайте шкурка, за да омаловажавам главината до подходящ размер . Само джанти Singer шевна машина , направени по време на същия период от време ще се поберат без шлифоване . Това са трудно да се намери ; ако е необходимо , пластмасова или дървена колело ще работи също толкова добре .

12

Прикрепете нова гума, пластмаса или дърво , към машината с 2- инчов болт на мястото на ос и две гайки с една шайба. Затегнете с клещите .

13

Стартирайте машината за тестване на ремонта чрез шевове в някои тъкани .

Как да подмените предния панел на KitchenAid съдомиялни

KitchenAid съдомиялни машини са произведени от Whirlpool и са предназначени за монтаж под кухненски плотове . От време на време , компонент на Вашата съдомиялна машина ще се провали , като на този ета

Περισσότερα >
Как да направим един стол От Saddle

Ако Lone Ranger кара сърцето ти туп от вълнение , и John Wayne е вашият герой , след вземане на един стол от седлото е добър проект за вас. Western -тематични мебели е подходящ за дървени колиби , сел

Περισσότερα >