Как да премахнете мотора на Dyson DC15

The Dyson DC15 е изправено прахосмукачка захранва от електромотор в базата , която се търкаля на пода . Продуктът е известен също с името на марката DC15 на животните, тъй като тя е предназначена да вземете домашен любимец косата по-ефективно. Моторът в DC15 се помещава вътре гъвкава гумена топка , която маневрира уреда на пода . Ако двигателят се нуждае от ремонт или подмяна , отстраняване на част отнема по-малко от час с помощта на основни инструменти. Нещата ще трябва
отвертка , определени в
Покажи повече инструкции

1

Изключете Дайсън и включете уреда с главата надолу върху плоска повърхност.
<Бразилски> 2

Туист трите винта в гладещата повърхност , което е покривната плоча на дъното на вакуума , обратна на часовниковата стрелка , за да се освободи и да се премахне гладещата плоча .


3

Slip задвижващия ремък разстояние от лявата страна на въртящата се четка с помощта на края на отвертка. Внимавайте да не участника или нарязани на колана.

4

Издърпайте гофриран маркуч за притежателя на четка, и развийте другия край на маркуча от отвесната част на вакуума.
<Бразилски> 5

Издърпайте държача на четката напред и назад с лек натиск , за да го гърмя на Дайсън .

6

Използвайте отвертка за премахване на три винта , притежаващи захващащата пластина над капака на двигателя. Свалете захващащата пластина .

7

Завъртете Дайсън на едната си страна , и да използвате отвертка с плосък връх , за да отделете клип държи мотора топката от едната страна. Обърнете на вакуума, и отстранете клип от другата страна .

8

Издърпайте топката надолу , далеч от изправено част на вакуума , за да го освободите част.

9

Лосто освен двете половини на топката , за да се отстрани на двигателя.

10

Изключете двата проводника на двигателя от електропроводната система Dyson като развиете конекторите телените . За бъдещи справки , червената жица двигателя се свързва с кафява жица на снопа . Черен мотор проводник се свързва към синята жица на снопа .

Как да се замени на TCO магнетронно на GE над печката Top Микровълнова

GE Spacemaker над микровълните диапазон са проектирани да предлагат години на безпроблемна експлоатация. Въпреки това, с неправилна употреба , магнетрона може да изгори преждевременно , например, с по

Περισσότερα >
Инструкции за вземане на Османската

османски е един от най-разнообразни парчета мебели в дома. Османски функционира като поставка за краката , масичка за кафе и допълнителни места за сядане. Някои османците са панти върхове , които ви п

Περισσότερα >