Как да монтирам един Ален A350 на стената

The Ален A350 Air Purifier има HEPA филтър, който елиминира до 99,97% от замърсяването на въздуха , и е идеален за индивидуални стаи между 400 и 800 квадратни метра. Уникален за пречистване на този размер, A350 може да се монтира на стената, за да се намали безпорядъка в стаята си. Използвайте две пластмасови зъбчета стена на гърба на A350 , за да се мотае на снимачната площадка на стенни винтове, които дойдоха с пречиствателя . Ако сте загубили оригиналните винтове , купете два 2 - инчови стенни винтове от местния магазин за хардуер . Нещата ще трябва
Hammer
отвертки
два 2- инчови стенни винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Измерете разстоянието между две стойки за стена с помощта на ролетка . Два стенни опори са разположени на гърба на пречиствателя в горните ъгли . Мярка от централния отвор на една монтирате до центъра на отвора на другата планината е .

2

Използвайте търсач родословни да намерите шипове стени . Това е особено важно, ако имате гипсокартон защото A350 тежи £ 16 и ще се откъснете от винтовете. Алтернативно , купуват някои гипсокартон винтове планини , специално предназначени да ви помогне да защитите вашите винтове в стената . Монтира гипсокартон винтове са изкован в първия , след това винтовете се вмъкват вътре в тези планини .


3

Измерва се площта на стената ви , където искате да се мотае пречиствателя . Направете две следи върху стената, която съответства на измерванията, направени от пречиствателя , като се уверите , че вашата марка съответстват шипове стени .

4

Hammer винтовете на стената в стената, където сте направили марка . Hammer просто достатъчно , за да получите върха вътре, след това използвайте отвертка, за да ги завъртете останалата част от пътя .

5

Hang пречиствателя на два стенни винтовете. Повдигнете пречиствателя горе винтовете докато те уредя в могилите , след това задайте пречиствателя надолу.

Устойчиво на надраскване Cooktops

Cooktops се предлагат в разнообразие от стилове и материали , но дори надраскване проекти не са на надраскване доказателство . Най-честите дизайн включват стъкло - керамичен материал или неръждаема

Περισσότερα >
Как да Reupholster на тъкани, покрити председател

Дали претапициране плат стол от необходимост или просто защото искате да , ще се постигне голямо удовлетворение от тези на готовия продукт. Reupholster плат стол от вашия дом или излъскване продажбите

Περισσότερα >