Как да спечелим еленов рог Lights

еленов рог светлини могат да добавят открит , кабинков като усещане на всеки дом . Ако това е вид на декор , който бихте искали в дома си , помислете за създаване на своя собствена рог полилей . Ако можете да намерите еленови рога на собствения си , ще бъде спестяване на пари , а не да ги купува от магазина , и да ги персонализирате за вашите liking.Things ви е нужно
Полилей осветление комплект
Pair от еленови рога ( същия размер или подобен) е. Soap
Drill
Single Wire свредло
винтове
Stain и петна четка
Air сушене глина ( кафяво или бяло)

Покажи повече инструкции

1

Задайте площ елен почивка в гората около дома си , за да запазите елен в района, където те може да хвърли своите еленови рога . Поставете ближат сол и няколко зърна царевица или плодове близо до рошав район, далеч от пътища и къщи. Въпреки това, не може да стръвта да е на елен , ако се опитвате да се ловува на сърни . Това е незаконно. Това е само за целите на събирането на естествено хвърли рога .

2

посетите местния магазин за хардуер и да закупят комплект полилей осветление, за да преведа вашите рога и да ги превърне в осветително тяло .
<Бразилски>
3

Почистете рогата ( отвътре и отвън ) със сапун , за да се отървете от всички бактерии или грешки, които може да са създали дом вътре в тях . Oil сапун работи най-добре , но всеки мек сапун ще свърши работа. Изплакнете ги много добре и ги оставете да изсъхнат .

4

Нанесете 2-3 слоя петно ​​с вашия петно ​​четка , което позволява на всеки слой да изсъхне напълно, преди да се прибави още един .

5

Пробиват се отвори чрез върховете на рогата , където бихте искали да поставите луковиците .

6

Свържете рогата от тях обезпечаване заедно в техните бази. Те трябва да останат заедно само като кука всеки рог през друга . Ако те не са стабилни , използвайте винтове, за да ги държи правилно и сигурно място . Бъдете сигурни, че те са като дори е възможно и че едната страна да не виси твърде далеч надолу в сравнение с другия.

7

пробивате дупки в страната на рогата , където ще бъде пускането си тел . Издърпайте проводника чрез рогата да се създаде кръг от светлини около рогата си и през всеки един от вашите рога . Затегнете до проводниците , като леко (но здраво ) да ги дърпа . Използвайте винтове, за да запазите вашите рога заедно, ако полилея изглежда нестабилна само с жиците .

8

Направи свой проводник чрез рогата , използващи дупките , че пробити . Привеждане на проводниците чрез върховете на рогата .

9

Запълнете дупките в рогата използвайки изсушаване на въздуха глина. Оставете да изсъхне напълно. Е.
10

Свържете полилея до тавана си, ако ви е удобно това. Не ги тел до тавана си, ако сте неопитни с ел.инсталация . Вместо това , обадете се на електротехник .

Има ли по- Window Unit Air Conditioning използва повече Мощност Than хладилник

? A прозорец климатик единица използва повече мощност , отколкото хладилник. Хладилници имат рейтинги на 132-192 W, според един основен производител . Window климатик единици са оценени 500 до 1500 W,

Περισσότερα >
Как да Залепете Felt до Бижута Box

Дали са прави кутия за бижута , възстановяване на собствения си, или да помогнете на децата си да направят малко по един за себе си , добавяйки, филц помага да го правят да изглежда по- престижна и пр

Περισσότερα >