Как да направим статив домашно Изпълнител

Стативи се използват от хората на изкуството да държи на работа в прогрес , или могат да бъдат използвани в рамките на дома или офиса, за да се покаже произведения на изкуството. Стативи на художника могат да бъдат скъпи дори и за най-простите модели. A три крака триножник , че ще бъде страхотно за начинаещи може да се монтира много лесно с малко spent.Things пари ви е нужно
Един 2 х 4
Три 2 х 3s
Саморези-винтове
Болт и гайка
Washer
Saw
Hand тренировка
Rope MarketBook.bg: Покажи повече инструкции MarketBook.bg: 1

Изрежете 2 х 3 за задната част на крака . Направете парчето малко по-дълго , отколкото на желаната височина на статива .

2

Нарежете два предни крака от 2 х 3S на вече леко от задната част на крака . Angle крайния намаление да достигне 15 градуса, така че предните крака ще образуват обърнато " V. " Изрежете по-голям ъгъл степен за по-голям период между предните крака .


3

Поставете всички три крака заедно със задния крак в центъра . Пробива се отвор със същия размер като на болта през всички краката на няколко сантиметра от върха на широк размер на дървен материал .

4

Поставете болта през дупките , тогава капачката с шайба и гайка . Определяне на ъгъла на статива чрез преместване на задната част на крака назад и наклоняване на предните крака , преди да затегнете гайката.

5

Използвайте 2 х 4 за тавата, която ще се проведе на платното на статива . Нарежете на всяка дължина , подходяща , но стандартен размер, и 24 инча до четиресет и осем инча ще са достатъчни.

6

Използвайте винтове за дърво да се прикрепя към 2 х 4 малко по-малко от половината от горната част на триножник . Отново, това може да се постави навсякъде желателно.

7

С кавалетна състояние и най- добър ъгъл , използвайте въже и винтове за закрепване на задната част на крака с 2 х 4 платно тавата. Това прави статива по-стабилна.

8

Sand всички ръбове .

My GE Профил Washer Има Scraping Noise

GE Профил перални машини са горно зареждане потребителски уреди. Нормално е да се чуят звуци от вашия GE профил за миене , както и от всички шайби. Въпреки това, ако вие чувате уникален стържещ шум мо

Περισσότερα >
Как да Cut Foam Rubber с електрически нож

Foam гума е мек материал, намерен в матраци , възглавници и възглавници . Шевни центрове и занаятчийски магазини често носят предварително нарязани парчета порест каучук в стандартни размери за пълнен

Περισσότερα >