Как да спечелим една Wood Toy Chest

Тя ’ не е твърде трудно да се направи голяма дърво кутия за децата си играчка. Уверете се, че едно семейство проект , отдаване под наем на децата помагат с декориране на кутията никакъв начин те искали . Можете да използвате шперплат или ограничаване на някои от работата с помощта на меламин борда , която има траен и почистваща се повърхност се нанася върху дървото . Използването на меламин борда ще означава не опесъчаване , не боядисване и не ръбове до finish.Things ви е нужно
шперплат или меламин борда , един лист ( 4 ’ от 8 ’ )
Saw
Шкурка
Шлифоване блок
Corner скоби , 10
винтове
отвертка
бормашина
кутия играчка безопасност панти подкрепа капак , 2
пластмасови или гумени крачета
Paint
Пастели
Стикери
Kids ’ бои
Glitter
полиуретаново покритие
Дръжки, 2 (по желание )
Заключване колела (опция )

Покажи повече инструкции

1

Нарежете на борда в парчетата, които ще се нуждаят . Изрежете четири парчета , че 36 инча на 18 инча и две цели, които са 18 инча на 18 инча . Планирайте съкращенията върху хартия и след това да ги привлече към дървото с молив , така че дон ’ тона отпадъчна дървесина . Големи магазини за подобрения в дома често ще режат на парчета , за да си спецификации . Ако използвате шперплат , пясък всички парчета .

2

Поставете долната част плосък върху работната повърхност и поставете две ъглови скоби на всяка дълга страна и един ъглов презрамки на всеки край . Ъглови скоби Крайните трябва да бъдат центрирани в средата на крайния дължина. Подпира ъгъл на дългите страни трябва да бъдат центрирани между точката на средата на пътя и всеки край.


3

Прикрепете единия ъгъл презрамки на няколко инча от всеки край на предните и задните части . <Бразилски>
4

прикрепете дългите страни на дъното и след това добавете крайните парчета .

5

Screw пантите на капака на кутията с играчки , и се прикрепя към задната част. Съществуват няколко вида на подкрепа безопасност панти така следвайте указанията на опаковката внимателно, за да бъдете сигурни, вашата подкрепа безопасност панти наистина предотврати затръшна пръсти.

6

Glue един инч висока гума или пластмасови крака на долния ръб на капак на всеки ъгъл, за да добавите по-голяма защита срещу затръшнаха пръсти.

7 Нека децата украсяват кутия играчка.

Дайте вашите деца детски ’ на бои, пастели , стикери и блясък и нека ги украсяват кутия играчка на всички страни и на върха, по какъвто начин искате. Оставете време за тяхното произведение да изсъхне.

8 Seal кутията с полиуретан.

Боя над децата ’ и произведения на изкуството , за да го запечата с палто или две от полиуретан.

9

Screw дръжки от двете страни и заключване колелца на дъното , по желание , за по-добра маневреност.

Как да разберете дали един вентилатор на тавана е счупен

Като всеки уред , вентилатори износват и в крайна сметка трябва да бъдат заменени . Когато един фен таван е разбит , това означава, че тя не работи правилно . Някои от феновете на тавана стават разбит

Περισσότερα >
Ецване Дърво Техники

Pickling е термин, използван за описване на определен завършек на дървени мебели . Финалът прави ново дърво се появи стара и опетнена . Това е най-вече направено, за да се отвори пори гори като дъб, и

Περισσότερα >