Как да спечелим Chest на пиратски

Ако вашето дете се радва преструвайки се на пират , можете да му помогне да направи гърдите пиратски . Тази съкровищница след това може да бъде запълнена с фалшиви златни монети, фалшиви бижута , или някакъв вид лечение. Можете също така да направите гърдите пират за тематични парти за рожден ден или клещи лов . Можете да погребе гърдите и имат децата отиват в търсене на съкровище , като следвате clues.Things ви е нужно
Tissue кутия
Brown строителство хартия
Gold строителство хартия
Glue
Ножици <Бразилски> бяла боя
черна боя
Paintbrush
Gold плат MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

използвайте полето празно тъкан е дълъг и rectanglular . Някои кутии тъкан са изправени площади, които няма да работят за този проект.

2

Нарежете кафяв строителство хартия, за да се поберат всяка страна на кутията на тъканта , и да използвате лепило, за да я държи на място . Бъдете щедри с лепилото и го оставете да изсъхне.


3

Нарежете кутия тъкан на предната и двете страни , на около един инч от върха, така че гърдите на пирата може да се отвори . Започнете от лявата страна и да работят пътя си около надясно. Това ще ви позволи да се сложи екстри вътре в гръдния кош .

4

Изрежете някои злато строителство хартия, за да украсяват ъглите на полето тъкан. Вие също ще искате да изрежете малък квадрат за средата на предната част на кутията. Залепете ги на място.

5

Paint черна ключалка на злато площада в центъра на кутията. Paint съобщение в черно върху горната част на кутията като предупреждение към кандидат- мародери . Paint нещо като " Пазете се " .

6

Paint череп и кости в бяло под вашето съобщение да изплаши всеки, който може да се мисли от допира си съкровище.

7

Залепете някои злато плат вътре в гърдите на пирата . Това ще направи вътрешността на блясъка в гърдите или свети , когато е отворена . Когато боята и лепилото изсъхне, гърдите пират ще бъде готов за употреба.

Може Няколко Spot Климатици Cool един район

? За разлика от централно звено , което се охлажда една цяла къща или сграда , на място, климатици разхладят определено място , като една стая. Климатици през стената или в прозорец , както и преносим

Περισσότερα >
Как да направим кръгла спалня Crowns

Легло коронки са един лесен начин да добавите драматичен щрих към спалня декор. Вместо да драперия балдахин над bedposts , корона легло действа като централно място , от което се простира на балдахина

Περισσότερα >