Инструкции за това как да се изгради един стол Adirondack

An Adirondack стол е класически допълнение към палуба или веранда. Това характерно здрав и привлекателен стол е лесно да се изгради с няколко доставки , основни ръчни инструменти , както и прости инструкции . Открит мебели обикновено се състои от кедър, секвоя , бор или ако тя е боядисана . Цветовете на боя за една Adirondack стол са горско зелено , бяло и сиво ; но изберете боя или използвайте байцове Виолин да завърши стола си според вашия стил. Използвайте външни бои за издръжливост и дълготраен цвят за вашите creation.Things ви е нужно
Циркуляр
Пробийте
Jig видях
мощност Сандер
винтове за дърво , една кутия всеки: 1 1/4 инча, 2 инча и 3-инчов
2 1/2-inch закъснение винтове и шайби, 4
Дървесина :
1 всеки от следните елементи :
2 -по- 6 , 8 фута
2 - от -4 , 10 фута
един - от -6 , четиринадесетфута
1 на четири , осем фута
1 на 2 , 10 крак на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Cut дървени парчета, за да следните размери:

два крака - 1 1/2 от 5 1/2 от 34 1 /2 инч
една престилка - 1 1/2 от 5 1/2 от 21инча
една седалка подкрепа - 1 1/2 от 3 ​​1/2 от 18 инч
1 Low гърба презрамки - 1 1/2 от 3 ​​1/2 от 18 инч
една висока облегалка презрамки - 3/4 до 1 1/2 от 18 инча
една ръка клин - 1 1/2 от 3 ​​1/2 от 24 инч
една ръка -3 /4 от 5 1/2 от 28 инча
две мнения - 1 1/2 от 3 ​​1/2 от двадесет и две инча
две рамена презрамки - 1 1/2 х 2 1/4 × 10 инча
2 тясната седалка летва - 3/4 до 1 1/2 от 20 1/4 инча
3 широка седалка летви - 3/4 х 5 1/2 х 20 1/4
2 край обратно летви - за 3/4 от 3 ​​1/2 от 36 инча
две тесни задни летви - за 3/4 до 1 1/2 от 38 инч
един централен защитник летва - 3/4 от 5 1 /2 от 40 инч

организира отрязаните части на три групи за монтаж : седалки , гърба и ръцете

2

мярка 2 инча и шест инча надолу върху противоположните краища на единия край. на крак дъската и свързване на тези марки с прав ръб за определяне на ъгъла за рязане конус . От другата страна на същия край на борда , мярка 2 1/4 инча и десет инча надолу и да се свържете с прав ръб. Използвайте циркуляр за рязане на свещите в краищата на двата крака.


3

Сглобете рамката на седалката , използвайки 3 - инчови винтове за дърво . Платка престилка е отпред, краката са отстрани и опората на седалката е на гърба . Подкрепата на седалката е разположен 16 1/2 инча от вътрешната страна на борда престилка .

4

Sand на външните краища на летвите на седалките гладка. Закрепването им към върха на седалката се използва 2 - инчови винтове за дърво оставяйки 3/8 от инча между всяка летва . Предната седалка летва надвеси 3/4 инча покрай перона .

5

мярка 2 инча в двете посоки от двете горните ъгли на центъра обратно летва и Scribe молив линия, свързваща точките . Подстригване двете краища на центъра обратно летва и отрежете същия кройката само от единия ъгъл на двата края на гърба летви .

6

Поставете висока облегалка презрамки и долната част на гърба презрамки на равна повърхност 26 инч един от друг и паралелно и се добавя 3 /4 инча дистанционни под високо обратно скоба , така че горната повърхност на двете дъски е ниво. Поставете края обратно летви , стесни обратно летви и централен защитник летва от двете скоби с неотрязаното ръбовете наравно с долната част на гърба презрамки . За закрепване на дъските в място , използвайте 2 - инчови винтове за дърво за долната част на гърба презрамки и един 1/4-inch винтове за дърво за висока облегалка презрамки .

7

Мярка 1 инч и 1 милион /2 инча в другата посока на предната -външния ъгъл на дъските за ръката и Scribe молив линия на всеки . Подстригване тези ъгли на разстояние от дъските ръката. От външната страна на задната част на ръката , марки и нарязани два инча в 10 инча и надолу, за да се успокоят ъгъла.

8

Мярка в 2 1/2 инча от двете страни на върха ръб на зацепката ръка. Поставете ръцете на върха на този ръб на зацепката на работна повърхност и Линия нескосената задния ръб на ръцете със знаците на ръба на зацепката . Закрепете тези съвети в място , използвайки 3 - инчови винтове за дърво .

9

Използвайте компас за измерване на един 3/4-inch крива с радиус на най-долния край на всеки пост и реже с жига видях. Поставете тези на долната част на предната страна на рамената на 1 1/2 инча от ръба и 1 инч от вътрешната страна с помощта на 3 инчови винтове за дърво . Изрежете две 1/2-inch-by-10-inch конус на презрамки дъските за ръката и да ги подвързват към долната външните ъгли на предната част на ръцете и публикации .

10

Настройте седалката монтаж на работа отгоре с 10 скрап борда затяга под предния ръб на седалката до него , че седи на задната заострен край . Задайте събрание ръката на мястото , като се използва 20 - инчов скрап борда прикрепя към зацепката в гърба. Използване на МИГ винтове за закрепване на стълбовете на краката .

11

Извадете скобите и плъзнете събранието назад в предната част на зацепката ръката надолу, докато се изравни с борда на подкрепа на седалката и я стяга . Използвайте една 1/2-inch винтове близо до горния ръб на зацепката за да я привързват към облегалката на стола . Използвайте 3 - инчови винтове за дърво за закрепване на гърба на краката и подкрепата седалка . Сега сте готови да оцветите си Adirondack стол.

Миялна машина течове от изпридащата ос

Ако сте забелязали течове , идващи изпод Вашата съдомиялна машина , може да имат теч от един от основните компоненти , свързани към задвижващия вал . Моторът вашата миялна машина използва върти перкит

Περισσότερα >
Домашно Deer Крак Gun Стойки

Какъв по-добър начин за един ловец да се гордеят с убийство си, отколкото с дисплей ? Докато монтаж препарирани животински глави е традиционен и величествен начин да се покаже своя улов , тя изисква с

Περισσότερα >