Как да направите своя собствена Големи Bean Bag Столове

Първоначално наречен Socco , стол боб чанта е измислена от италиански дизайнери през 1969 г. , след като забележи, че стиропор пелети отговарят на едно тяло , когато седна . Докато дизайнът е бил революционер по времето , стол боб чанта се превърна в нещо обичайно част от обзавеждането . Вместо за закупуване на следващия си торба боб стол , да направите своя собствена . Най-доброто от всички, с ръчно изработени боб чанта столове , можете да изберете размера на вашия стол и плата за покритието , което го прави наистина си много собствени chair.Things ви е нужно
Паус хартия
1 - инчов рязане решетка е. Bean чанта модел
Pencil
Ruler
Ножици
Шевни игли
5ярд плат
Шевни машини
темата
Iron
22 '' Zipper
Glue придържаме
5 Yards муселин
6 кубични метра полистиренови топчета или не- водоразтворими опаковъчни фъстъци MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Инструкции

1

Поставете копирната хартия на върха на таблицата за рязане. Трейс моделите за страните на торби боб върху паус . Изрежете всеки от моделите .

2

За горната част на стола боб чанта , създаде модел кръг с диаметър 5 1/2-inch .


3

Сгънете едно парче паус наполовина и марки на центъра на кошарата с молив . Използвайте линийката, за да се създаде дъга за горната част на чантата боб . Мярка 12 инча от марката център на различни ъгли, за да се създаде крива линия на паус . Изрежете по протежение на кривата линия и разгъване на модела , за да разкрие кръг - образен модел .

4

Mark линия в целия диаметър на окръжността , която е 1 /2 инча от кошарата . Изрежете по тази линия , както и център трюма да се премахне 1/2-inch ивица сте създали от кръга .

5

Използвайте шевни игли да прикачите всеки от моделите на избрания плат и изрежете всяка от парчета от плата. Вие ще трябва да се изрежат шест странични парчета.

6

Използвайте шевни игли да прикачите всеки от моделите на тъканта на муселин и изрязани всяко от парчетата . Вие ще трябва да се изрежат шест странични парчета.

7

Pin долните парчета заедно по правите ръбове на кръга. Използвайте шевна машина да пердаша с 1 /2'' шев по протежение на права линия, която сте закован на дъното парчета заедно . Използвайте ютия, за да натиснете шевовете отворена.

8

Поставете ципа дясната страна надолу върху шева, който сте създали в стъпка 5 със зъбите цип директно на шев линия. Използвай пръчката лепило, за да залепите ципа на мястото му . Зашийте ципа на мястото чрез поставяне на правия шев долната страна на всеки цип .

9

Зашийте страните на чантата боб заедно. Страни трябва да бъдат зашити заедно отвътре навън , така че те остават скрити в крайния продукт. Поставете шев 1/2 '' от краищата на тъканта. Да не се шият последните две страни заедно още . Използвайте ютията да натиснете шевовете плоски.

10

Включете торбата с лицевата страна навън . Добави горния шев на всеки от ytheseams , включително крайния шев. Поставете горния шев 3/8 '' далеч от шевовете . Натиснете окончателните шевовете да се създаде гладка повърхност .

11

Направете бод престоя на unsewn краищата на всяка страна парче. Включете ръба на страничните части под и направи шев 1/4 '' далеч от върха на ръба. Повторете процеса за горния и долния ръб на всичките шест странични парчета. Натиснете шевовете на място.

12

Pin страните в началото на парчето на чантата и придават на две , с помощта на горния шев, който е 3/8 '' далеч от шевове , които сте създали в стъпка 10 . Повторете този процес за дъното на чантата боб .

13

Повторете стъпки от 6 до 12 , за да завършите редят по същия начин. MarketBook.bg: 14

Поставете лигавицата в външната тъкан и запълване на лигавицата с полистиренови гранули. Zip както външната торба и чантата лайнер затворен.

Как да инсталирате Търговски дърва фурни

Търговски дърва печки са най- често се срещат в италиански ресторанти , но и други видове обекти могат да се възползват от използването им да се готви хляб , пица и други храни. A пещ на дърва може да

Περισσότερα >
Как да си направим DIY Butcher Block

A традиционна дървена касапин блок, направен от парчета дърво, ламинирани заедно , добавя практичен, домашен докосване до модерната кухня . Butcher блок направен с краищата на дървените блокчета като

Περισσότερα >