Как да се подготвят за наводнения

Ако живеете в район с висок риск от наводнения , лична подготовка е ключът към избягване на бедствие. Вземете твърди стъпки напред във времето , за да се гарантира безопасността на семейството си и да се минимизира загубата собственост, дори когато водите от наводненията идват плиска в непосредствена близост. Като следвате този списък със съвети за безопасност от наводнения , вашето семейство и дом ще бъде готов, когато водите започнат да се покачват . Инструкции
Преди Flood отвръща

1

Обадете се на вашия местен офис на "American Red Cross ", за да направи оценка на риска от наводнения на Вашия дом .

2

Сглобете комплект за доставка , включително захранван с батерии прожектори и радио , първа помощ и медикаменти, дъждобран и топли дрехи , спални чували и завивки , няколко дни стойността на консервирани храни и бутилирана вода , както и всякакви други лични вещи трябва да имат за здравето и безопасността.
<Бразилски>
3

Форма за спешна /план за евакуация на семейството. Уверете се, че всички знаят къде да отидат в случай на предупреждение от наводнения. Направете списък на тези места, които биха могли да отидат - къщи на семейството или приятели , заслони или други безопасни обществени сгради по -високи места . Осигуряване на всеки член от семейството с писмен списък на местата и телефонните номера , за предпочитане в ред, от първа до последна инстанция.

4

Консултирайте се с вашия застрахователен агент от това дали или не наводнения застраховка е достъпно за вашата вкъщи. Консултирайте се със специалист , когато правите застрахователни наводнения решения.

5

Elevate вашия бойлер, пещ и ел. табло , за да сведат до минимум щетите , ако те са в заливаемите зони на вашия дом .

<Бразилски> по време на Flood Watch или Внимание

6

Напълнете резервоара на колата ви при първа подозрението на наводнения , произвеждащи време или условия. Тя ще ви бъде бързо бягство , ако му дойде времето.

7

Преместете какви мебели и ценности можете да най-високия етаж на къщата , или в едноетажни къщи , да ги повдигне на разстояние от земята , колкото възможно . Направете това в началото на часовник от наводнения.

8

Останете на линия за местната телевизия и радио за постоянни актуализации на прогнозата за времето , нивото на наводнения , и ръчни часовници и предупреждения. Вземете всичко, съвети и предупреждения на сериозно.

9

евакуация на по-високо място , веднага след като е издадено предупреждение от наводнения. Следвайте плана си семейство евакуация , като се избягва пътища на всяка цена . Не шофирайте в застояла вода и да изостави колата си незабавно, ако тя не се забави във вода. Търсене за висока , суха земя , и да отида там толкова бързо, колкото е възможно!

Височината на перални и сушилни Hookups

Инсталиране на нова пералня и сушилня е доста проста, ако всички ваши приставки са на мястото си. Трябва да се включите и в двете машини , свържете водни линии , маршрут линията за източване и инстали

Περισσότερα >
Как да Reupholster Corners

Мебели износва . Столове , че хората седят в много износват още по-бързо . Спаси себе си много пари от претапициране тези столове , вместо да купуват нови. Разликата в цените може да добавите до стоти

Περισσότερα >