Какво да направя в един Natural Disaster

аварии и природни бедствия могат да се случат по всяко време , на всяко място . Предварително планиране може да направи по-лесно справяне с извънредни ситуации , особено след като комуникации и транспорт , храна и вода , и подслон могат да бъдат нарушени . Природни бедствия като пожари , наводнения, урагани и земетресения повлияят на хиляди хора всяка година. Четири основни стъпки ще ви помогне да знаете какво да направите, за да предпазите себе си по време на природно бедствие. Бъдете готови

Въздействието на аварийна или бедствие може да бъде намален , като е подготвен и да знае какво да направи, преди , по време и след аварията е възникнала . Знаеш ли какво предупредителни знаци вашата общност има в място, където да е сигнал за аварийна ситуация. Научете се да разпознавате тези предупредителни сигнали и какво да направя, когато те се появят . Слушайте местните медии , за да разберете прогнози и инструкции за аварийни ситуации . По време на природно бедствие , дръжте телефонни линии отворен да уведомят местните власти.

Научете аварийните планове за вашето работното място , както и спешни планове за дневни грижи за децата си . Също така се научи евакуация маршрут на общността , особено в ниско разположените области, които могат да залеят и в вулканични райони. Вземете една първокласна помощ. Вие не може да има достъп до професионална медицинска помощ.


Направете план Семейни хотели

Семейства трябва да организират план за това какво да правя, къде да отида и предпазни мерки за безопасност по време на природно бедствие. Този план трябва да бъде в писмена форма и всеки член на семейството трябва да получи копие от него.

Отиди от стая в стая в къщата и си представете какво ще се случи на всеки от обектите по време на бедствия . След това се идентифицират потенциално "безопасна " области , като например на бюрата по време на земетресения или в изби по време на торнадо . Идентифицирайте всички потенциални изходи , които биха могли да бъдат използвани по време на природно бедствие.

Изберете потенциална алтернатива среща място извън вашата област, в случая членовете на семейството са разделени . Също така, изберете лице за контакт, разположен извън вашия регион , така че всеки може да комуникира чрез че избрания контакт . Научи членове на семейството, които са достатъчно възрастни, как да изключите газ , ток и вода на основните ключове .

Има ли нов централен климатик се нуждае от отделен влагостат

? Humidistats са отделни датчици , които измерват нивото на влажност в стаята и да включите или изключите вашия централен климатик , когато влажността се повиши над зададено ниво . Обикновено , термос

Περισσότερα >
Как да се изгради един Straight Back председател

Как да се изгради един Straight назад стола . Но изграждането на един стол може да бъде по-сложно да се направи , отколкото някои други дървообработващи проекти. Ако искате да се изгради прав гръб сто

Περισσότερα >