Какво е най-добрият начин да се проветри таван

? Един от най-важните , но най- пренебрегвани аспекти на домашна грижа включва най-високата част на къщата. Вентилация за вашето таванско осигурява многобройни ползи , вариращи от по-добра ефективност за контрол на температурата на защита от мухъл и запазване на целостта на вашите херпес зостер. Методи за вентилация могат да бъдат сложни или прости , в зависимост от вида на вентилация решите да използвате . Един от най-добрите и най-простите методи за вентилация икономически и екологично е с помощта на слънчевата отдушник . Това елиминира необходимостта да тече електрически към тавана , което прави работата си значително easier.Things ви е нужно
Vent
Инструменти за монтаж
Циркуляр
Пробийте
достъп до стълба или покрив <Бразилски> Защитни очила
Ръкавици
Мига
Резервни керемиди MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Подготвя работното си пространство . Много тавани не са удобни работни пространства. Отделете време, за да се изчисти работна зона и да инспектира на тавана като цяло. Може да откриете, че трябва да се направят някои допълнителни почистване или носете маска в зависимост от това дали или не вашия дом има азбест или определен вид изолация. Да си домашното преди време, за вашата собствена безопасност , и в името на проекта. След като работата ви пространство е чисто, да създаде зона за вашите инструменти и необходимите консумативи. Това ще направи вашия проект тече по-гладко.

2

Прегледайте инструкциите за инсталиране на отдушника . Тези инструкции ще подробно точно видовете инструменти , които трябва , както и всякакви размери или спецификации , които са необходими за правилното изпълнение на проекта. Някои отвори също изискват незначително малко на монтаж преди да можете да изпълните инсталацията . Това е най-добре в удобна локация , а не непременно на тавана.


3

Изрежете отвор в покрива , за размерите , посочени в инструкциите ви . Тази стъпка може да се извърши или от вътрешната или външната страна на къщата. С помощта на циркуляр , можете да направите необходимите съкращения . Използвайте предпазни очила по време на тази стъпка. След като сте приключили кройката и отстранява дървото и херпес зостер , избърше всяка стърготини .

4

Отиди на покрива и прикрепете отдушник . Отворът ще прикрепите над дупката сте изрязали , и вие ще бъдете в състояние да го завинтете на самия покрив . Отново , вижте инструкциите , тъй като те могат да имат важна информация. Line си отдушник до дупката сте изрязали и маркирайте местата за дупките за винтове . Пробийте пилотни дупки и след това да се подредят на вентилационния канал нагоре отново . От тук можете да поставите винтовете. Уверете се, че затегнете винтовете добре, но внимавайте да не ги лиши от пренатягане .

5

Сменете покривни материали сте отстранени , около основата на отдушника . Първо прилага мигането с малко на покриви катран и след това изрежете и замени херпес зостер , ако е необходимо , и с покриви катран. Мига и херпес зостер могат да се режат лесно с нож кутия.

6

Изолирайте около отвора на отдушника от вътрешната страна на тавана. Можете да вземете допълнителни битове на изолация от тавана или прилага нова изолация. Бъдете внимателни, да не се блокира отварянето на отдушника . Вие също може да замени някои от дървесината от вътрешната страна на тавана , ако предпочитате да запазите естетиката търсите спретнато и чисто , но това не е необходимо .

7

Монитор отдушник за функционалност . Проверка на отдушника периодично през следващите няколко дни , за да се уверите, че работи . Можете също така да се измери температурата на тавана , очертаващи неговия напредък .

Как да се промени една Gasket в сушилня

уплътненията на вратите , или уплътненията , от вътрешната страна на вратата на сушилнята трябва да се проверяват и поддържат редовно. Гумените уплътнения могат да станат мухлясали и съборят с течение

Περισσότερα >
Как да скриете Staples Когато Тапициране

Тапициране парче на мебели могат да бъдат голямо предприятие , но с помощта на щапелни пистолет намалява някои от усилието. Скобите държат плата плътно и тъй като скобите са по-широки , отколкото тапи

Περισσότερα >