Как да Изолирайте Гаражни врати

Добавяне на изолация на вашите гаражни врати ще ви помогне да студен въздух навън през зимата и топлината навън през лятото. Докато изолиращо вашата гаражна врата няма да се превърне вашия гараж на топло зимата убежище от само себе си - това ще ви помогне да направи температурата малко по-приятен. И все пак истинската бонус от изолационен гаражна врата се предлага в горещите райони на страната , където слънцето бие директно върху плоска гаражна врата може да се повиши температурата вътре в гаража, 25 или 30 градуса , което го прави истински сауна вътре и повишаване на вашия дом охлаждане разходи. Ето един евтин начин можете да се изолират вашата гаражна врата , за да запази топлината навън и ни помогнете да направим вътрешната температура по- годен за живеене и да спестите малко пари от вашите енергийни bills.Things ви е нужно
Sheet на 1 - инчов с дебелина поли изолация
листове на ½ - инча дебелина , фолио подкрепяния поли изолация ( по двама от всяка гаражна врата )
Industrial лепило
Sharp полезност нож или фино назъбен видяха MarketBook.bg: Покажи повече инструкции <Бразилски>
1

Измерете височината на всеки от вашите панели на вратите и нарязани на 1 инч поли изолацията в 2 - инчов - широк ленти около 1 инч по-къси от височината на отделните панели на вратите .

2

Използвайте промишлено лепило за залепване на лентите върху всяка врата панел . Поставете една ивица в близост до всеки край на панела на вратата и две ленти в близост до центъра на всяка врата панел . Те ще действат като пречки или блок , за да се запази следващия слой , отразяващ изолацията , от влизащи в контакт с повърхността на вратата .


3

Нарежете ½ - инча дебелина отразяващи изолация на панели със същия размер като панели гаражни врати . Също така ги нарежете за да се поберат от край до край .

4

Поставете отразяващи изолационни панели върху задната част на врата. В зависимост от дизайна на вашата гаражна врата може да бъде в състояние само да ги монтират в страни от рамката на вратата . Като алтернатива , можете да ги лепило директно върху поли ивици вече са в сила .

5

, че за инсталиране на изолацията с отразяващия страна, обърната към вратата (не е обърната с лице към гаража ) Бъди . Отразяващата повърхност в комбинация с въздушното пространство , която сте създали , ще спре това прехвърляне от повърхността на вратата е в гаража си .

Как да се замени един Light Socket в Кенмор Drop -In електрически фурни Range

Когато фурната светлина вече не работи, вие често се оставя да се готви на тъмно. Това може да бъде разочароващо, когато трябва да внимавате за вашата чиния до кафяво на върха , преди да я извадите от

Περισσότερα >
Как да се изгради една пейка Toy

Потърсете в интернет и ще намерите много планове за вземане на детски играчки пейки и кутии за играчки . Проблемът с повечето от тези проекти е, че трябва да бъде дърводелец да ги изгради . Този проек

Περισσότερα >