Как да се избягва Дишането на химикали от New Carpet Smell

New килими могат да преобразят облика на вашия дом, но нов килим миризма може да предизвика редица здравословни проблеми, включително затруднения в дишането , уртикария, виене на свят , главоболие, и очите , на носа и дразнене в гърлото . Това е така, защото нови килими отделят летливи органични съединения ( ЛОС ) , които могат да включват химикали, като например стирен , толуен и етилбензен . За да се избегнат здравословни проблеми , потърсете килими , които са изпълнили критериите за ниски емитерни както е установено от килима и Зелени Program.Things етикета Черга Института ви е нужно
Здрава простир
Фенове
Felt килим подложка
пирона
Air Purifier
противопрахови маски (по желание ) на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Air извън килима преди инсталацията . Дръж на надежден простиране в пълно слънце , ако е възможно , или да го поставите в чиста, добре проветриво място , като част от вашия гараж с всички отворени прозорци . Air извън килима в продължение на седмица , ако е възможно.

2

Остави чувствах килим подложка , а не търговски марки, които използват много химикали. Research уплътнителни материали , преди покупка чрез Агенцията за защита на околната среда и на мокети и килими институт , така че да знаете точно какво купувате .


3

Отворете всички врати и прозорци, преди да започнете инсталацията . Поставете един или повече вентилатори в помещението се мокет , както и прилежащите помещения, да се запази въздухът циркулира .

4

Използвайте гвоздеи за осигуряване на вашия килим към пълнежа и етаж вместо лепило. Glue допълва химическата миризма , излъчена от килима. Ако килима е инсталиран от професионалисти , да се запознаете с килим и търговски и жилищни насоките норми за монтиране Черга института , така че знам инсталатора е следната правилните процедури.

5

Използвайте пречиствател на въздуха в помещението, където килима е пусната надолу, за да се отърве от въздуха на спиращ във въздуха химикали от килим , разтворители и други химикали, използвани в инсталацията.

6

носят маски , докато килимът се инсталира . Оставете къщата си след инсталацията , за да се избегне дишане химикали.

Определяне на Сушилня със счупен Tumbler

Когато отворите вратата на сушилнята и хвърлят натоварване на мокри дрехи в нея , вие всъщност поставяте пране в барабана . Барабана е голям барабан , който се върти , когато сушилнята е . Подгряване

Περισσότερα >
Как да си направим Акцент на маса

Как да си направим Акцент на маса. Изберете акцент стил таблица, която допълва интериора на дома ви и се вписва вашето пространство . Огледай се и виж опциите в местните магазини за мебели , за да пол

Περισσότερα >