Как да Vent катедрала Roof

Вентилационна пространства Рафтър в дом таванско помещение е задължително от повечето градски строителни норми . Невентилирани катедрални покриви може да стане твърде гореща вода и пара от стаята по-долу може да се превърне в капан . Без правилно инсталирана вентилация, цялата покривна система може да се срине , и херпес зостер може да се провалят. Вентилацията осигурява циркулация на въздуха в тавана така , че топлината и силен студ не може да навреди на Рафтър дъските. Без значение какъв вид на покрив , което имате, е необходимо обезвъздушаване . Катедралата покриви имат малко пространство между тавана и гредите , така че добрата изолация също е важно. Ако искате няколко идеи за обезвъздушаване си катедрала покрив, прочетете следните steps.Things ви е нужно
2 - от -10 Рафтър дъски
един - от -6 покривната обшивка
Pipe отвори
Roof хартия
Ice язовир бариерни
Покривни керемиди
твърда пяна борда
Foam изолация
циркуляр
Roof отдушник
8 стотинки ноктите
Staples <Бразилски> Staple пистолет
Vent екрани
винтове MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Frame си катедрала покрив с две - на -10 покривните греди . Уверете се, че покривната обшивка над гредите идва по целия път нагоре към билото лъч от двете страни.

2

Уверете се, че всички комунални тръби са правилно обезвъздушена през покрива , и мигането се закрепя на място . Поставете лед и вода бариера четирифут нагоре от стрехите на покривите . Покрийте останалата покрива с хартия.


3

Нанесете херпес зостер покрив над хартията. Създаване на блок между горната плоча и покривната обшивка , при стрехите , с твърда пяна борда .

4

спрей в изолация пяна , и когато той изсъхва намалят излишното . Това осигурява подходяща изолация между вътрешните стени и на външната покрива. Изолационни вашия покрив катедрала е първата стъпка към правилното покрив вентилация.

5

Дръжте минимум 2 инча разстояние между горната част на твърда изолация и в долната част на покрива шперплата . Това оставя място за въздуха, за да получите в през софитни или надвисваща отвори на , а също и прави място за въздушния поток в горната част на покрива за покривни отвори .

6

Преди поставяне на хартия и крайна покриви, нарязани дупка в шперплат покрив диафрагма , задайте покрив отдушник над дупката и да го маркирате с 8 стотинки ноктите. Поставете хартията върху горната част на мига, така че водата се оттича и над мигането не , вътре в нея. Staple надолу покривната хартията.

7

Подгответе се за поставянето на вашите вентилационните екрани , в тавани , под стряхата , по време на строителството . Style зависи от архитектурни чертежи . Това са не- структурни и просто се нанася върху дупките с няколко винта в ъглите и страните .

Как да се промени закопчалка на GE Микровълнова Door

Ако имате проблем затвори вратата на вашия GE микровълнова , въпросът може да бъде със счупена ключалка . Ключалките на вратата на микровълновата са две малки пластмасови куки , които се свързват към

Περισσότερα >
Как да инсталирате плъзгащи Dog Door

Ако искате да инсталирате врата куче за домашен любимец , изрязване на дупка в врата или стена, за да се създаде една врата на кучето може да бъде отнемаща време задача, която потенциално може да нама

Περισσότερα >