Как да Vent пяна изолиран покрив

Няма да бъдат използвани по време, когато само изолацията е достъпно розови фибростъкло. Днес има повече опции. Твърди пяна и спрей пяна са две от тях. Всички изолационни материали изискват правилното обезвъздушаване . Катедралата покриви особено се нуждаят от много по- изолация между тавана и гредите , защото там обикновено не е по- таванско помещение . Топлина от къщата се издига нагоре към тавана , но когато там не е един , топлината се издига до покрива. С течение на времето , това може да навреди на херпес зостер . Добавянето на изолация между гредите осигурява бариера за предпазване на покрива от прекомерна топлина и студ. Ако добавяте пяна изолация на вашите покривни греди , вие също трябва правилно да се проветри на area.Things ви е нужно
покривен материал
Ridge капачка
пластмасови форми е. Малките нокти
Hammer <Бразилски> Спрей пяна изолация
Saw MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Подгответе покрива. Изграждане на гредите , и осигуряване на 5/8-inch CDX обшивка материал. Оставете празнина от двете страни на покрива , близо до билото , така че въздухът може да избяга. Поставете капачката на билото над билото да се скрие пропуските .

2

Временно осигури дълги пластмасови форми между гредите от вътрешната страна на тавана. Тези форми са само един инч дебелина и могат да бъдат закупени във всеки магазин за хардуер . Те управляват от дъното на гредите нагоре към билото .


3

Спрей пяна изолация между гредите от вътрешната страна на къщата. Започнете бавно . Формулярите за пластмасови осигуряват дистанционни за вентилация.

4

Отрежете излишната изолация с голям трион. A полезност нож е прекалено малък и ще отнеме цяла вечност , за да изрежете в изолация.

5

Отстранете пластмасовите форми от между гредите . Вече има достатъчно свободно място за въздух, за да се придвижва нагоре през гредите , навън през билото лъч или надолу през надвисваща отвори .

Трябва ли да плащам повече енергия , когато си тръгнеш Вентилатори Бягащи All Day

? Един поглед към вашата сметка за електроенергия лятото може да бъде достатъчно, за да ви разубедят от тичане централната климатика по 24 часа на ден . Таван фенове не чил въздуха в продължение на це

Περισσότερα >
Как да направим кръгла спалня Crowns

Легло коронки са един лесен начин да добавите драматичен щрих към спалня декор. Вместо да драперия балдахин над bedposts , корона легло действа като централно място , от което се простира на балдахина

Περισσότερα >