Как да се замени Foundation Vent екрани

вентилационните Foundation екрани пазят бъговете и да позволяват добра вентилация на обхождане пространство под къщата . Те са абсолютно необходими и от съществено значение за благосъстоянието на дома , но понякога отворите гният и възраст и се нуждаят от подмяна. Важно е да се научите как да се място лош екран, както и , след това , да се изтрие и да се замени it.Things ви е нужно
Hammer е. Brick длето
телена четка
Small сочи мистрия <Бразилски> Предварително смесен хоросан MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
проверка на Screen

1

Проверка на екрана за дупки и празнини където гризачи и буболечки могат да влизат . Проверете, за да се види дали на екрана ще се плъзне или отворен . Ако съществуват проблеми , трябва да се замени на екрана.

2

Използвайте чук и длето тухла внимателно да чип далеч хавана , че се прилага към външните краища на екрана. Тя почти винаги ще чип правото на разстояние и в единични парчета . Бъдете внимателни, не да чип бетон или бетон откриването на блока , в който седи на екрана.


3

Премахване на екрана от отвора. Може да се наложи да го извадя от дупката , като използвате нокът на чук . Не се притеснявайте за всички щети, до стария екран , вие ще го изхвърли така или иначе. Използвайте телена четка за почистване на всеки пропадащата от отвора.

4

Внимателно плъзнете замяната отдушник в отвора с екрана навън . Там обикновено ще бъде стрелка, сочеща , ако екранът е инсталиран правилно .

5

Използвайки малък посочващо мистрия и кофа с предварително смесен хоросан микс, опаковайте хоросан около ануса . Обърнете специално внимание на начина, по оригинален отдушника беше препълнена и се опитайте да съответства на ъгъла на разтвора . Уверете се, че тя е гладка и направо, както е възможно. Оставя се да се втвърди хоросан над 24 часа, преди да се опитате да използвате отдушника .

Signs & Симптомите на ключа Relay в хладилник Неправилно

A реле е електрически ключ се използва в много домакински уреди. Той създава малка електромагнитно поле , което позволява една схема за превключване към отделна втора верига , по същество се движи меж

Περισσότερα >
Как да направим един Art Таблица за Playroom

Направи стая за игри привлекателен за детето си чрез добавяне на елементи като дете размер столове, маси и бюра . Тази стая ще помогне на детето да изследва въображението си чрез художествените си уме

Περισσότερα >