Как да почистите Топла вода Тръби

Hot водопроводните тръби са много податливи на вар натрупване . Същото е и с гореща вода, отоплителни уреди. Горещата вода се разтваря вар , така че той да протича свободно с вода . Въпреки това, вар се втвърдява , след като тя се охлажда. Това може да бъде проблем за нагреватели и вашите топла вода тръби. Можете да увеличите вашата гореща вода поток, обаче , и да направи своя тръби повече efficient.Things ви е нужно
Регулируема тръбен ключ безплатно A концентрирана бутилка на вар и мащаб отстраняване
Ръкавици
Bucket <Бразилски>
Показване повече инструкции

1

Изключете топла вода нагревател. Ако имате газ бойлер , изключете както на газ - фуражни и водни линии. В противен случай , можете да изключите само линията на водата .

2

Източете половината от водата си нагревателя . Намерете дюзата източване на бойлер, и да го настроите така , че водата се оттича . Ако подът под вашия нагревател не разполага с канализация, тогава ще трябва да използва кофа за събиране и унищожаване на него. Други топла бойлери могат да вземат вода през тръби . Следвайте инструкциите на Вашия конкретен модел . Всяка марка, модел и година на топла вода нагревател е малко по-различно , но почти всички имат специални инструкции , монтирани на тях в близост до дюзата.


3

Махни клапан за налягането. Като цяло , тя е на върха на нагревателя за топла вода. Сложете си ръкавици. След това, използвайки регулируеми си тръбен ключ , завъртете вентила в ротация обратно на часовниковата стрелка , за да го премахнете.

4

Изсипете цялата бутилката на отстраняване на вар в отворения клапан.

5

Сменете вентил освобождаване.

6

Restore нагревателя към нормалните операции. Включете захранваща вода , и в съответствие с инструкциите на вашия блок , запали отново нагревателя за топла вода. Оставете резервоара да запълнят напълно. Може да чуете бълбукащ и съскащ , но това е нормално.

7

Минете през къщата ти , и включване на топла вода на кранчетата . Топла вода и пяна ще излея от тях. Това е точно това, което искате да видите . Това означава, че химикалите са премахването на вар и скала от двете си топла вода нагревател и вашите водопроводни тръби . Дръжте кранчетата , докато водата тече на чисти и ясни . След като видите чиста вода излиза , това означава , че вашите тръби , съвсем буквално , са толкова добри като нови.

Sears за омекотяване на вода не е Източване

Ако имате много на минерали във вашата вода , водата се счита за твърд . Твърдата вода е по-малко приятна за пиене и не е толкова ефективен , когато се къпете или измийте си ястия . Sears поставя оме

Περισσότερα >
DIY претапициране Банкетна Столове

Банкетна столове обикновено се използва за събирания в конферентни зали , хотели, църкви и други обществени места за сядане на голям брой хора ефективно. Банкетна столове често се натрупват лесно за б

Περισσότερα >