Как да съобщите за злоупотреба От компаниите за кредитни карти

Ако имате кредитна карта и се сблъскате с финансови затруднения , може да се наложи да пропуснете плащания , защото просто не разполагат с достатъчно пари. Когато просрочените дългове по кредитни карти , кредитни карти компании имат право да задържи една фирма колекция. Въпреки това, тези фирми са ограничени в това, което могат да направят, и когато те могат да го направят . Over- ревностни колекционери понякога нарушават закони справедливи за събиране на дългове и потребителите злоупотреба. За щастие , можете да докладвате злоупотреба от компаниите за кредитни карти и техните колектори , за да ги спре тези нарушения. Инструкции

1

Прочетете Закона за защита на събиране на дългове практики ( FDCPA ) , който очертава своите законни права. Трябва да знаете тези права, за да се идентифицират злоупотреба от страна на компаниите за кредитни карти , които нарушават закона. Въпреки че можете да помислите за някои действия, за да се квалифицира като злоупотреба , можете да ги отчитат само ако те са законови нарушения .

2

Документ всяка злоупотреба от страна на фирма за събиране на дружеството кредитна карта . Води регистър на телефонните разговори и никакви заплахи или други злоупотреби. Запис на повикванията , ако живеете в държава, където това е допустимо . Това ще ви даде доказателство за злоупотреба .


3

уведоми дружеството колекция в писмен вид, че не искам да бъда търсен за дългове по кредитна карта. След като направите това , те могат да се свържем с вас за последен път, което ви позволява да знам какви конкретни действия, които те възнамеряват да предприемат. Всяко по-нататъшно контакт е забранено и може да се счита за злоупотреба , така че трябва да го документира .

4

Съобщи за злоупотреба на дружеството кредитна карта до Office главния прокурор вашата държава. Ако компанията за кредитни карти, които използвате агенция за събиране намира извън вашата държава, докладва злоупотребата с Федералната търговска комисия . Бъдете готови да направите резервно копие на вашата жалба с документация на злоупотребата .

5

Sue агенция за събиране на дружеството кредитна карта или в щатски или федерален съд. Вие имате право да направите това в продължение на една година , след като са били насилвани . Ако спечели делото , можете да възстановите каквито и да било загуби и допълнителни пари до $ 1000 , а `S както и таксите си адвокатски и съдебни разноски .

Vorherige Seite

No

Как да се замени един Idle Bearing на AC

Ако открит компресор вашия централен климатик прави отвратителен Screeching или решетка звук , шансовете са добри, че е време за промяна на лагера бездейства. Лагерът на празен ход е носеща монтажна т

Περισσότερα >
Как да се изострят с Drill Bit С File

Фрези са остриета инструменти, просто като ножове . Докато тези остриета могат да бъдат малки , те все още са от съществено значение за тренировка и трябва да се държат нащрек. A скучна бургия прави у

Περισσότερα >