Как да поправите ръждясалите Разгърната площ на ковано желязо Парапет

Докато ковано желязо парапет добавя чар на дома и е издръжлив, той не е непроницаем за ръжда. Парапетът е особено податлива на ръжда , ако сте изложени на атмосферни влияния. Цялата парапета не е необходимо да бъде излъган и се заменя само защото на ръждясал област. Вместо това, поправи това място на парапета , за да възстанови общите appearance.Things на ковано желязо в което ви е нужно
телена четка
Steel вълна подложка
80 - и 120 - песъчинки шкурка
Парцали
Dish сапун
Chemical ръжда отстраняване
алкиден ръжда забавящ грунд
алкиден емайллак
Малка четка за рисуване на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Разтрийте телена четка бодро над ръждясалия от място на парапета , за да се отстранят всички разхлабени части. Прочистете поразените участъци със стоманена вълна подложка за по-нататъшно премахване на ръжда.

2

Sand ръждясало място с 80 - шкурка , последвано от 120 - песъчинки шкурка, за да се изглади повърхността. Шлифоване осигурява гладка повърхност и се отървава от още по- ръжда по парапета .


3

Избършете парапета с парцал и разтвор от гореща , сапунена вода, за да премахнете праха и остатък. Оставя се на парапета , за да изсъхне напълно .

4

Нанесете отстраняване химически ръжда ако има ръжда остава на парапета . Продуктът , който използвате , трябва да съдържа силно алкална или кисела, за ефективно разтваряне на ръждата . Следвайте инструкциите на производителя за използване на отстраняване на ръжда , тъй като те се различават сред продуктите . Обикновено , избършете по отстраняване с влажна кърпа , изчакайте около 30 минути , след това избършете със суха кърпа.

5

Почистете парапета за последен път с парцал и топла сапунена вода . Подсушете внимателно с чисти кърпи .

6

Нанесете два слоя алкидна ръжда забавящ грунд върху засегнатите участъци на парапета , което позволява на първия слой да изсъхне напълно, преди да нанесете следващия . Оставете да изсъхне на грунд за най-малко четири часа, след което следват с два слоя алкиден емайллак боя. Използвайте малка четка за изглаждане на грунда и боя върху парапета .

Най-добрите материали за готвене в микровълнова фурна Съдове

Махнете си тенджери и тигани и да излязат извън картонени чинии или стъклени и пластмасови прибори , когато използвате вашата микровълнова фурна. Тъй като микровълните не полуфабрикати като се използв

Περισσότερα >
Как да пробием на плочи за Mosaic

Разрушаване на стари и нащърбените домакински плочи е разходно- ефективен начин да добавите декоративни интерес за мебели , създаване на витражи ефект или обнови стар или обикновен огледало. Въпреки т

Περισσότερα >