Как да замени Particle Board пода под кухненска мивка

Пространството под мивката в кухнята е изложен на високи нива на влажност и дори може да бъде изложена на вода през спукан водопровод. С течение на времето , това може да предизвика дървото под мивката да изгният . Ако имате дървесни частици етаж под мивката , която показва признаци на щети на водите , можете да го откъсне и да го замени , за да се предотврати развитието на мухъл . Докато сте там отдолу , можете да намерите и да спре всякакви течове в pipes.Things ви е нужно
лост
Ръкавици
Шперплат
Циркуляр
Ролетка
Винтове
отвертка или учения
Oil - базирани полиуретан
Paintbrush
Pipe ключ

Покажи повече инструкции

1

откривам борда на частиците . Slip края на лост под единия ъгъл на борда на частиците и лоста нагоре . Носете предпазни очила и ръкавици , докато работите , за да се защитят очите и ръцете си . Бордът трябва да гърмя ноктите лесно. Ако това не стане, можете да го изрежете с нож или трион .

2

Нарежете ново парче шперплат , за да се поберат . Измерете размера на площта под мивката . Нарежете лист от шперплат да се поберат тази област . Използвайте циркуляр да направят съкращения ви. Нахранете шперплат чрез бавно и дръжте пръстите си далеч от хода на острието . Винаги използвайте ръководство нож за безопасност при рязане с този вид трион.


3

Fit шперплата в района. Ако сте направили съкращения си правилно , шперплат трябва да се вписват перфектно в пространството . Ако тя е прекалено широка , вие ще трябва да се обръсне отстрани , докато тя се вписва .

4

Screw в гората . Вместо да се използват пирони, които не са толкова сигурни , да се използва бормашина и добавяне на винт през шперплата , в греди долу в размер на едно на всеки шест до осем инча. Повторете, докато шперплата е защитена.

5

Защитете шперплата . Запечатайте в гората , за да се предотврати увреждане на вода и мухъл с ясно палто от полиуретан. Нанесете това с четка и оставете да изсъхне. Дръжте отворен прозорец по време на тази фаза на проекта. Нека да изсъхне и да се замени елементите, които са били под мивката .

Sharp микровълнова печка Спецификации

Sharp е основен производител на кухненски уреди. Също така е водещ производител електроника и произвежда пет различни видове микровълнови фурни. Различните модели включват конвекция микровълнова фурна

Περισσότερα >
Как да тапициране председател Club

Елегантният стил и нисък профил на клуба столове ги прави популярен избор за много стилове на га © КР направи . Някои функции заоблени облегалки , докато други имат по- квадрат дизайн. Ако вашият клуб

Περισσότερα >