Как да Прикрепете Counter Butcher Block Top към кабинета

Butcher блок плотове могат да направят модерни и по-възрастни кухни изглеждат привлекателни . Butcher блок е икономически ефективен и се държи добре в ежедневието на готвене в кухнята. Дърво от плодове и ядки , носещи дървета често се използва , защото тя трае дълго време . Изборът касапин блок брояч плот, изработени от различни видове дърво дава на вашата кухня на топло, гостите усещане. Средната собствениците да прикачвате касапин блок плота , без да се налага да се наеме специалист. Butcher блок продължава с години , осигурявайки ви се грижи за него , като го търкаше с храна клас oil.Things ви е нужно
шпакла
Bucket
Wood сапун
Скоби
Пробийте <Бразилски> Tung петрола, хранително- клас минерално масло или ленено масло
Парцали MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Подгответе старата плота , така че можете да го премахнете . Извадете мивка, печка и всички други тела , инсталирани на стария брояч върха. Изключете подаването на топла и студена вода и изключете подаването на газ, ако е приложимо.

2

Отстранете винтовете , които държат на стария брояч върха на място. Някои винтове са разположени в един блок от дърво на вътрешния ъгъл на кабинета , докато други могат да имат винтове преминават през стоманени ъгли. Съхранявайте болтовете на сигурно място, за да прикрепите нов касапин блок брояч върха.


3

Почистете повърхността, където контра върха ще почива върху шкафа . Скрап далеч стария лепило или силикон с шпакла . Всичко това трябва да се погасяват , така че лепилото ще се придържат правилно . Измийте областта с разтвор от дърво сапун и топла вода, за да премахнете грес или мръсотия . Повърхността трябва да бъде чиста или лепилото няма да издържи на касапин блок в място . Позволете на дървото да изсъхне напълно или за една нощ. .

4

Линия контра отгоре с кабинета, и внимателно я постави върху шкафа . Това е добра идея да има няколко приятели, за да ви помогнат да се вдигне и да се движат на дърво брояч върха, защото това ще бъде тежка .

5

Закрепете касапин блок към шкафа със скоби . Издупчване пилотни дупки в касапин блок брояч върха. Това предпазва дървесината от напукване или разделяне . Да не се пробиват по целия път чрез брояч върха.

6

Инсталирайте винтовете, които сте свалили в стъпка 1 , за да продължи осигуряването на касапин блок на кабинета. Ако използвате различни винтове , се уверете, че те са по-къси от дебелината на касапин блок. В противен случай , те ще се мушкам през върха.

7

Rub тунгово масло , хранително - клас минерално масло или ленено масло върху повърхността на касапин блок с чист сух парцал. Оставете маслото на дървата в продължение на 30 минути, за да проникнат в дървото .
Повторете тази стъпка 5-10 пъти докато дървото вече не абсорбира маслото. Избършете излишното масло с чиста, суха кърпа .

8

Кука на вода , газ и /или други тела , ако е приложимо.

Как да се изгради Йонна пречистватели на въздух

Йонизиращи си въздух не само убива бактериите в дома си , тя може също така да увеличи бдителността от прочистване на въздуха от вредни химикали. Отрицателните йони отървете въздуха от формалдехид и у

Περισσότερα >
Как да монтирам един Drill Press Vise

Монтаж бормашина натиснете менгеме на вашия натиснете тренировка маса ще осигури работата притисната в него . Използвайки натиснете тренировка менгеме е много по-безопасно , отколкото провеждането на

Περισσότερα >