Как да се определи Баня държач за тоалетна хартия, която няма да остане Tight

A държач за тоалетна хартия , която е в насипно състояние е едно досадно неудобство всеки път, когато посягам към някои листове от тоалетна хартия. Не , обаче , трябва просто да приемем този проблем в близко бъдеще. Вместо това, можете да се запознаят на притежателя , да определи как да го оправя и да предприеме действия . Държачи за тоалетна хартия обикновено са монтирани на стената в много основния начин . След като се диагностицира проблема, ремонта следва да вземе само обикновени minutes.Things ви е нужно
отвертки
Клещи
Котвите
Hammer

Покажи повече инструкции в
1

Свалете ролката на тоалетна хартия от притежателя на тоалетна хартия, ако рулото се осуети мнението Ви за начина, по който устройството се прикрепя към стената. Проверка на притежателя , когато тя отговаря на стената, за да определи как тя се закрепва . Обикновено , Държачи за тоалетна хартия прикрепят към стената с винтове.

2

Затегнете всяка от монтажните винтове с подходящия размер и стил на отвертка. Ако винтовете се стягат здраво към скобата към стената , носителят на тоалетна хартия трябва да бъдат плътно прикрепена . Ако винтовете се въртят в дупките си , винтовете са съблечени и вероятно ще се нуждаят от допълнително внимание.


3

Развийте монтажните винтове и издърпайте държача за тоалетна хартия на разстояние от стената . Ако винтовете се съблече и е трудно да се отстранят с помощта на отвертка , да ги вземете от главите им с клещи и да ги дръпнете от стената .

4

Push котви в дупките , останали в стената . Ако котвите , които сте избрали , няма да пасват на дупките , да ги чука на място с чук. За определяне на правилния размер на котва, винт монтажните винтове в котвата преди да го поставите в стената . Винтът трябва завинтете на котвата с лекота и да не е прекалено стегнат или хлабав .

5

Поставете държателя за тоалетна хартия обратно на стената и го позиционирате така монтажните му дупки са подравнени с котви в на стена. Затегнете винтовете връща на мястото си . Ако винтовете , които сте свалили , са съблечени или по друг начин повреден , сменете ги . Когато винтовете влизат котви , те ще притежават фирма и пазят притежателя на тоалетна хартия плътно до стената.

Кенмор Микровълнова Light не работи

Обикновено светлината във вашия Кенмор микровълнова фурна ще продължи и за период от пет години с нормална употреба. Докато светлината е полезна част от функциите на устройството , неизправност една н

Περισσότερα >
Как да инсталирате бой с пръчки на стола Седалки

боят с пръчки е техника, използвана от производителите на мебели , за да създадете тъкани ракита -подобен външен вид на столове , маси и всяко парче на мебели, които има равна повърхност, за да бъдат

Περισσότερα >