Как да оре пътища

През зимата , сняг бързо се натрупва в алеята . Ако не успеят да се справят със снега веднага , тя може да направи невъзможно да получите колата си на пътя . Въпреки че някои хора премахват снега с лопати , а други по-лесно да използвате снегорин . Тези плугове идват в много различни форми и размери , но дали сте с помощта на малък ръчен плуг или камион, пълен размер , принципите на почистване на пътното платно остават същите. Инструкции

1

Проверете правилата за снегопочистване за вашия квартал . Всеки град има различни закони , регулиращи сняг сблъсъци . Освен това , градските управляван сняг оран услуги имат определен начин на почистване на сняг . Ако не проверите тези политики , лесно бихте могли да оре снега в място, където тя е изложена на риск да се избута връщам на вашия алеята .

2

Спуснете плуга и шофиране в алеята . The ще настоява снега върху стените на плуга . Ако използвате по-скъп плуг , би трябвало да можете да го ъгъл наляво или надясно. Поставете го в посоката, в която искате да преместите снега.


3

Повдигнете снегорин и обратно на алеята. След понижаване на снегорин и карам обратно в алеята . Опитайте се да позиционирате на ралото , така че той се припокрива на ръба на снегорин леко . Това ще гарантира, че няма да пропуснете нито един сняг и ще трябва да повторите процедурата .

4

Practice обратно - плъзгане за големите пътища на три коли дължини или повече . Back- влачене изисква от вас да дръпне в края на алеята и спуснете снегорин . Обръщане на плуга за две дължини на автомобила . Превърнете колата си около и го позиционирате в предприятието - изчистено кръпка на алеята и натиснете останалата част на снега от пътя .

5

Shovel всякакъв останал сняг от алеята . Дори и след като с помощта на снегорин , може да се наложи да лопата някои от снега, особено ако сте създали сняг купчина , където те не са разрешени.

Как да се замени на окото и Филм на GE Микровълнова Door

General Electric микровълнови врати имат защитно фолио на окото , която създава метална решетка над интериора на вашия GE микровълнова врата. Филмът е там, за да абсорбират и отразяват микровълните .

Περισσότερα >
Как да се изгради Вестник Rack

Как да се изгради Вестник Rack . Ако искате по проект за този мързелив съботен следобед , багажник вестника може да бъде съвършен. A дом, изграден и здрав дървен шкаф вестника ще даде не само голям пр

Περισσότερα >