The Handyman процент да инсталирате кухненски мивки

почасови ставки момче за всичко обикновено се различават по град, област и държава. Майстори в Лос Анджелис , например, обикновено се правят повече, отколкото тези в Литъл Рок, Арканзас. Така че местоположението ви има много общо с определянето на сумата, която трябва да отговаря на час за поставяне в кухненската мивка . В допълнение , трябва да бъде в състояние да оцелеят на разстояние от вашата почасова ставка , така че скоростта трябва да бъде повлияно и от вашите лични нужди. Въпреки това , вашият процент не може да надвишава това, което клиентите в района са готови да платят и вашето ниво на experience.Things ви е нужно
Pen
Paper
Calculator
Phonebook

Покажи повече инструкции

1

майстори разговори във вашата незабавна и околното пространство , и се информира за оферта за поставяне в кухненската мивка . Опишете работата в подробности, тъй като , ако сте били на клиента . Например , майсторът ще трябва да свържете кухненската мивка към вече съществуващ водопровод или инсталиране на нов водопровод. Той ще трябва да зададете на мивката в една вече нарязани плот дупка или нарязани нова дупка. После поиска почасова ставка си за тази работа. Изчислява се средната стойност на почасовите ставки , котирани на телефона, за да излезе с вашата скорост.

2 майстори

разговори , които се специализират във водопроводната или прекроявам кухня . Много водопроводчици също ще инсталирате кухненска мивка , и главни изпълнители също ще правят този вид работа . Искане за почасова ставка цитати от тези хора , и да ги средно да излезе с скорост от тези, които се специализират в тази област .


3

Потърсете допълнителни проценти момче за всичко онлайн или във вестника. Някои майсторът публикувайте реклами на сайтове като Craigslist или в класифицираната част на вестника , както и рекламите уточняват тяхната почасова ставка за всеки вид работа . Тези курсове често се дават от nonspecializing и понякога нелицензиран момче за всичко . Ако сме специализирани в ВиК , вашият курс може да бъде по-висока , отколкото тези, които не го правят. Изчислява се средната стойност на ставките ще намерите в интернет и във вестниците .

4

Средно процентът от всички кавички се събраха по телефона или в публикациите . Определете дали тази средна ще бъде достатъчно за вас. Повишаване на средната ставка , ако установи, че тези, които се специализират във водопроводната или прекроявам кухня таксува повече. Или по-ниска честота , за да подбиват конкурентите си , но се уверете, че този процент е достатъчно, за да плати за бизнес разходи и е препитание за вас.

5

Добави в бизнес разходи. Gas , реклама и доставки са всички разходи, които ще трябва да се измисли във вашата часова ставка . Изчислява се средната стойност на количеството газ , който използвате на ден шофиране от работа на работа , и да си поделят този разход във всеки работен час на ден (например , 12 долара на ден на газ, разделени в 8 часов работен ден се равнява на $ 0,67 ) . След това добавете сметка на почасово заплащане . Supplies обикновено са маркирани върху сметката на клиента, но по-малки доставки , като силикон или свредла обикновено се ядат с майсторът . Средни общите доставки , закупени за една седмица, и се разделят на всеки час работа .

Как да се замени шумен шахтите

шахтите се използва във всеки дом и офис сграда, за да достави нагрява или охлажда въздуха към структурата . Ако имате шумни въздуховоди във вашата сграда или дом, можете да го замени . С течение на в

Περισσότερα >
Какви са някои източници на Lawn председател Webbing

? Стол Lawn ремъци е понякога по-нататък тесен плат и се нарича също мебели ремъци . Алуминий за трева столове преди 1990 са проектирани да използват два ¼ - инчов широк колан, и по-нови рамки изиск

Περισσότερα >