Как към земята на Instant Start Баласт

За разлика от по-старите баласти , които се времето да се затопли , незабавни стартиращи баласти осигуряват пълно осветляване на флуоресцентни тръби веднага. Ако имате по-стари луминесцентни тела , което трепти или да вземат време, за да светне , може да искате да се помисли за замяна на баластите с незабавни стартиращи баласти . Подобно на други баласти , настоящето стартиращи баласти жицата до 120 -волтов ток на домакинствата и използване на флуоресцентно устройството като ground.Things ви е нужно
Филипс отвертка
Flat отвертка
телени ядки

Покажи повече инструкции

1

Изключете захранването към устройството флуоресцентна . Извадете луковиците от орбитите си и ги оставете настрана.

2

Махни задържащите винтове които държат капака на устройството . Издърпайте капака на устройството и го оставете настрана.


3

Развийте гайките на тел , свързващи контакта и проводниците за доставка да баласта . Отстранете винтовете , държащи баласт към шасито на устройството . Извадете баласта .

4

Поставете новия баласт в устройството , поставете винтовете в дупките на шасито и затегнете винтовете .

5

Използвайте тел ядки , за да свържете гнездовите проводниците на баласта съгласно схемата на свързване, отпечатан върху баласт. Свържете захранващите проводници към гайките на баласт остроумие тел в зависимост от схемата на свързване .

6

Уверете се, че гола медна жица от покривалото на захранването около винта зелен заземяване в тела шасито и винта е плътно жицата .

7

Поставете капака на устройството и инсталиране на крепежните болтове . Поставете луковиците в орбитите си и да се възстанови захранването на устройството .

Как да Затегнете Elbow на съдомиялната

съдомиялни машини са за удобство , че ние често приемаме за даденост . Просто заредете съдомиялната машина с ястия и сапун , начало на цикъла и в един час , или така ще имате чисти съдове . Това удобс

Περισσότερα >
Как да създадете един плот С Clear Акрил Over Shells

Ако имаш един стар надраскан плот или просто искате да се обнови твоя, можете да го направите с подходящи инструменти . Един от най- иновации начини да се скрие драскотини или стар плота е да го украс

Περισσότερα >