Как да работя с BX Cable

Работа с ел.инсталация е задача, която отнема голяма част от мерките за безопасност и сигурност на инсталация за предотвратяване на възможни опасности от пожар. Една предпазна мярка , която може да бъде взето е използването на BX кабел вместо стандартната ROMEX ® кабел. BX кабел е типичен ROMEX ® кабел , защитен с метална обвивка , осигуряваща стабилност и защита от рискове , като например мишки чрез дъвчене cables.Things ви е нужно
BX кабел
ножовка
BX разклонителна кутия конектори
отвертка
Hammer е. 2 - инчов с 4 - инчов ноктите покритие на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Пробийте дупка малко по-голям от диаметъра BX чрез всяка сглобка на кабела трябва да пътуват през , след това поставете един отворен край с кабел през всяка дупка и тичам кабела към мястото, където искате електричество.

2

Оставете голяма примка между шипове във всяка точка , където искате електрически контакт , включете или разклонителна кутия . Това ви позволява да продължат да вървят кабела без рязане на нов раздел , докато все още осигуряване има кабел, за да работи с всеки необходим за местоположение.


3

Bend кабела във всяка точка имате нужда от ключ , всеки съд или разклонителна кутия и в прекъсвач панел , като внимавате да оставите излишния застой , така че все още може да работи с жиците . Кабелът ще щракне , когато се наведе , след това използвайте ножовка за рязане на свързания парче на екраниране . Отдръпни се и развийте металната обвивка на няколко инча , а след това се съблича краищата на всеки проводник .

4

Свържете BX към всеки възел или разпределителна кутия с конектор BX , след това приложете всеки лишен край на подходящ терминал на вашия ключ, всеки съд или прекъсвач панел и го закрепете с винтове в крайното болта .

5

Покрийте конезавод в предната част на кабела с нокътната плочка , след това чука на нокътната плочка на мястото . Това предпазва ноктите от се движи в кабела и причиняване на пожар.

Плюсове и минуси на електростатични филтри

Филтри електростатични въздушни премахване на прах и цветен прашец от въздуха . Те работят с електрическо зареждане във въздуха , тъй като минава през филтър и създаване на противоположен заряд на кол

Περισσότερα >
Как да Залепете Felt до Бижута Box

Дали са прави кутия за бижута , възстановяване на собствения си, или да помогнете на децата си да направят малко по един за себе си , добавяйки, филц помага да го правят да изглежда по- престижна и пр

Περισσότερα >