Как да инсталирате Медальон Light Когато Turn Switch тяло беше

Промяна на осветителни тела е общ проект, собственик на къща . Тя може да бъде проста работа , след като знаете какво всеки проводник прави. Черният проводник доставя силата , бялата жица осигурява пътя обратно към източника и зеления проводник е резервно копие на системата за безопасност . При избора на висулка светлина за това приложение , се намери един с вграден ключ. A на свой ред ключ тела обикновено се инсталира на захранване без монтаж на стена /изключване controls.Things ви е нужно
Безконтактен детектор за напрежение
отвертки
Телени резачки
тел за отстраняване на бои
Клещи
Twist - на тел конектори MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изключете захранването на разпределение панел на сградата чрез отваряне на прекъсвача на веригата , върху която работите . Потвърдете захранването е изключено чрез докосване не- Connect напрежение детектор за изолация на проводника . Двойна проверка захранването е изключено , като се опитва да активирате светлината .

2

Премахнете двата винта, които придържат своя ключ устройството към електрическата кутия . Издърпайте светлината от кутията и изключете проводниците от разсукването конекторите .


3

Изрежете чист метал завършва на разстояние от бяла и черна тел , ленти 3.8 инча на изолация пред всяка тел . Това осигурява чисти прави краища да направи добри връзки.

4

Туист бялата жица в електрическата кутия с бялата жица на висулка светлината с помощта на клещи . Инсталирайте обрат - на тел конектор на върха.

5

Завъртете черния проводник към електрическата кутия с черна жица на висулка светлината с помощта на клещи . Инсталирайте обрат - на тел конектор на върха.

6

Push проводниците в електрическия прозорец и сигурна светлината висулка до кутията с двата винта, предвидени .

7 <стр.> Изключете захранването отново и тества действието на светлината .

Как да инсталирате Door Switch на Frigidaire Front- Loading Washer

ключа на вратата на вашия Frigidaire единица предно натоварване е малко капаче модул, който осигурява на вратата на място. Ако този компонент се повреди , то е вероятно , че вратата на устройството за

Περισσότερα >
Как да направим Собственоръчно Хамаци С Patterns

Можете да направите ръчно изработени хамаци , използващи модели изцяло на ръка с ресни или използвайки малки инструменти като например бадминтон , плетене на една кука кука или мрежа стик и игла . Пов

Περισσότερα >