Как да се болт, Къща на Фондация

стари жилища в ураган или земетресение опасните райони , може да не бъдат адекватно обезпечени с тяхната основа. В случай на силни ветрове или разклащане , къщата може да се плъзне своята фондация. Обикновено , най-ниското дърво част от конструкцията на къщата е на перваза на плоча . Перваза пластина поддържа структурата дърво на къщата и се основава на бетонния фундамент . Перваза пластина обикновено се закрепва към бетона с гласове в място болтове. Този тип закопчалка е инсталиран след основаването е изляна но докато бетонът е все още мокра . Допълнителни болтове могат да бъдат закотвени в бетона на съществуващите жилища чрез пробиване на отвори през перваза на плоча и в основата . Нещата ще трябва
бормашина
Drill бит, установен
Зидария свредло
Hammer бормашина
Shop вакуум
Hammer
Socket определени
Динамометричен ключ
<Бразилски> Покажете повече инструкции в
1

Отиди в мазето или обхождане пространство на къщата си. Намерете дървен перваз плоча , която седи на върха на бетонния фундамент . Това е областта, в която ще се заключва къщата си на фондацията .

2

Пробийте чрез дървен перваз плоча с бургия , която е със същия диаметър като на бетон котвата да се използва.


3

Поставете малко зидария тренировка , която е със същия диаметър като на бетон котвата да се използва в чук тренировка . Поставете малко в отвора на перваза , докато влезе в контакт с бетона под . Започнете упражнението чук и отвора в бетона до дълбочина , която ще приеме бетон котвата ще се използва . Проверете минималното дълбочината на дупката се изисква в инструкциите, които дойдоха с котвата .

4

Почистете отвора с магазин вакуум.

5

Поставете шайба върху резба края на котвата . Завъртете гайката върху нишките анкерни две завои. Поставете другия край на котва в сондажния отвор .

6

Хит гайката на котвата с чук, за да карам на котва напълно в дупката. Затегнете гайката с муфа поставя върху динамометричен ключ към херметичността е посочено в инструкциите за котва.

7

инсталирате допълнителни котви по същия начин . Консултирайте се с местните разпоредби по отношение на разстоянието между позволено котви.

Как да премахнете Freezer етаж в Кенмор Хладилник

Kenmore хладилници се предлагат в разнообразие от стилове и модели , като например най- планината , монтиран отдолу и отстрани до рамо . Настилките са сменяеми както за страната на хладилник и фризер

Περισσότερα >
Как да проектирате свой собствен изпъкнал Whiteboard

Дали тя служи като плановик , инструктаж инструмент или платно за художествено творчество, бяла дъска предлага удобно място за временно съхранение на вашите мисли. Въпреки, че можете да закупите голям

Περισσότερα >